Lélekmelengető gondolatok... (beszélgetés)
YESTERDAY IS HISTORY,TOMORROW IS MYSTORY,BUT TODAY IS A GIFT!THAT'S WHY IT'S CALLED PRESENT!
"Megtehettem volna"-Soha nem fogjuk fel igazán az ilyen mondatnak az értelmét.Valójában az életünk minden pillanata tartogat valamit,ami megtörténhetne,és mégsem történik meg.Rengeteg mágikus pillanat van,amit nem is veszünk észre,mignem a sors keze-teljesen váratlanul-megváltoztatja az egész életünket!"
SZIA TIMIKÉM!HÁT IGEN,ÉN MÁR CSAK ILYEN VAGYOK.ÖRÜLÖK,HOGY ITT VAGY TE IS!!!
Tedd meg, bánd meg, mielőtt megbánnád, hogy nem tetted meg!
Nem az számít,hogy mekkorát ütsz,hanem az,hogy mennyi ütést állsz ki,amikor talpon kell maradni,hogy mennyit birsz,amikor folytatni kell!!!!!!!!!!
Szia BRITNEY! látom te máshol is segitesz ahol néhány pozitiv gondolat kell :)
Ha valaki mosolyt szeretne saját életében,akkor annak tenni is kéne érte valamit!Hogy mit is?Természetesen nem haraggal,féltékenységgel,mohósággal vagy gyűlölettel,hanem kedvességgel,nyitott szívvel és bizalommal.Mindig az győz,aki felülkerekedik a nehézségeken,megfelel a kihívásoknak és akkor is halad előre,amikor más megál!
"ELŐÍTÉLET=TUDATLANSÁG!AZ EMBER A TETTEI ÖSSZESSÉGE,SEMMI MÁS!"
Ne próbálj meg elkezdeni bármit is,amíg nem vagy magadban biztos,de ha elkezdted,ne hagyd abba csak azért,mert valaki más nem biztos benned!
A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná.
"...a boldogság csak egy-egy rendkívüli pillanat,
legfeljebb perc, a többi csak a rá való emlékezés... "
"AZ ÉLAT CSAK ÚGY ÉRTHETŐ,HA VISSZATEKINTÜNK,DE CSAK ÚGY ÉLHETŐ,HA ELŐRENÉZÜNK." (JAWAHARLAL NEHRU)
"AZ ÉLET LEGTÖBB FONTOS DOLGÁT OLYAN EMBEREK ÉRTÉK EL,AKIK AKKOR IS TOVÁBB PRÓBÁLKOZTAK,AMIKOR MÁR SEMMI SEM SEGÍTETT." (DALE CARNEGIE)
"Amíg átéljük a boldogságot, nehezen érezzük meg, de ha már elmúlt és visszatekintünk, hirtelen megértjük
- olykor elcsodálkozva - milyen boldogok voltunk."
"HA SIKERES AKARSZ LENNI,A DOLOG NAGYON EGYSZERÜ.ÉRTS AHHOZ AMIT CSINÁLSZ!SZERESD AMIT CSINÁLSZ!ÉS HIGGY ABBAN AMIT CSINÁLSZ!IGEN,ILYEN EGYSZERŰ EZ." (WILL ROGERS)
"TÖRÖLD LE KÖNNYEIDET,KISÍRT SZEMEDBEN MOSOLY LEGYEN ÉS DERŰ,MINDENNAP KEZDŐDIK VALAMI NAGYSZERŰ,VALAMI GYÖNYÖRŰ."
Ne azt bánd amit megtettel,hanem azt amit
nem"válvetve a vilagnak".
A tökéletesség
zavaró, mert reménytelen?
Mondd el és
elfelejtem;Mutasd meg és megjegyzem;Engedd,hogy
csináljam és megértem.
Az életet nem a
lélegzetvételek határozzák meg, hanem azok a
pillanatok, amikor eláll a lélegzeted....
"A testi betegségekre ott vannak a gyógyszerek, de a magányt, kétségbeesést és reménytelenséget egyedül a szeretet képes meggyógyítani. Sokan vannak a világban, akik egy darabka kenyérre éheznek, de még többen olyanok, akik csak egy kis szeretetre."
"Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén."
"Életünk legfontosabb dolgai nem rendkívüliek vagy grandiózusak. A legfontosabbak azok a pillanatok, melyekben úgy érezzük, valaki megérintett."
Aki szeret, szeresd! S öleld meg naponta!
Mert könnyen meglehet, hogy megöleli más.
És akkor - hidd el! - nem ő a hibás.
"A szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl."
"Az ember keményebb, mint a vas, erősebb, mint a kő, és törékenyebb, mint egy szál rózsa."
Neha olyan jol esne szep es lelekerosito gondolatokat olvasgatni,aki szeretne az irjon!
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan"
További ajánlott fórumok: