Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lehet vonzó egy anyajeggyel teli nő? fórum

Lehet vonzó egy anyajeggyel teli nő? (tudásbázis)

1 2 3
31. Funny
2012. máj. 6. 23:48

Hat nonel nem tudom megitelni a helyzetet,de a ferjem is tele van anyajegyekkel, mindenfelevel. Kicsivel,naggyal,barnaval,pirossal,szorossel,stb.

Szamomra nala vonzobb ferfi nincs. Az egyik arcan levonek meg becenevet is adtam.

Amikor panaszkodik rajuk, megcsokolom es mondom neki,hogy o az en kis katicabogaram es megnyugtatom,hogy neki bizony jol allnak. :-)

Bar mostanaban esedekes lesz megnezetnie oket orvosilag.

Anno abszolut nem tetszett,ha valaki hasonlokeppen tele volt,sot... De ot igy fogadtam el. Olyannyira,hogy kedvenceim is vannak. Meg azokat is megpuszilom,amik szorosek,nem kerulgetem. Elotte ezt el sem tudtam volna kepzelni.

Ugyhogy lehet vonzo egy anyajeggyel teli ember,akar ferfi,akar no!

2012. máj. 6. 23:36

Bocsi, nem volt kedvem sokat számolgatni, de csak a bal alkaromon 31et számoltam, a gép fényénél.

Van mindkét karomon és lábamon, a hónaljamon (ezt le kéne vetetni, de nemigen tudnám megmagyarázni a gyerekeknek, hogy lábadozás alatt még a kezemet sem emelhetem fel, nemhogy őket), a hasamon, a mellkasomon (újabban pirosak is), a derekamon, bizonyára a hátamon is. És a legfontosabb: az arcomon is van, az egyikből nő 2 szőrszál, amit le szoktam vagdosni, mert fekete és megnő másfél centisre. Sőt, szeplős vagyok.

Nem mondom, hogy sosem zavart, mert nem kenyerem a hazugság. Zavart, nagyon is. Olyan 15-16 évesen egy nyarat szenvedtem végig, mert annyira szégyelltem a karomon levőket, hogy nem vettem fel rövidujjút. Aztán rájöttem, hogy csak engem zavar, mások elfogadnak ilyennek, vagy fel sem tűnik nekik.

És hogy vonzónak érzem-e magam? Igen!!!

És ami még fontosabb: mások is vonzónak látnak!!! Olyannyira, hogy a két lányommal sétálva is meg szoktak nézni a pasik!

De csak akkor, ha nem érzem magam szürkének! Szóval inkább fejben dől el szerintem, még csak nem is a ruha vagy bármi más teszi...

2012. máj. 6. 23:30
Nekem is van sok anyajegyem, plusz még duci is vagyok. Most csak lazításként ültem ide a géphez, félórája másztam ki egy fergeteges szerelmeskedés után egy szexi pasi mellől:) no para)
28. Steven7602 (válaszként erre: 1. - Ac2a415cbb)
2012. máj. 6. 23:29
röviden és velősen sztem igen.:-)
2012. máj. 6. 23:12
Kajak a foltos hiénához tudnám magam hasonlítani:/
26. ac2a415cbb (válaszként erre: 19. - Hisztikirálynő)
2012. máj. 6. 23:07
Idővel ezek az új anyajegyek is egyre nagyobbak lesznek? :O
25. Csipkerózsika (válaszként erre: 1. - Ac2a415cbb)
2012. máj. 6. 22:44

Egy anyajeggyel teli nő simán lehet vonzó, sőt gyönyörű.

De egy olyan, aki nem szereti magát, nem szereti a testét, aligha.

Ezen dolgozz, hogy elfogadd magadat! Senki sem hibátlan, mindenkin van olyasmi, ami ürügy lehet, hogy ne szeressük magunkat miatta, de mi értelme? Az egyediségétől gyönyörű és különleges mindenki, nem attól, hogy tökéletes...

2012. máj. 6. 22:43
Egyébként ez nem normális dolog,hogy olyan sok embernek van hasonló problémája. A bőrgyógyász is mondta,hogy rengetegen járnak hozzá. Tenni nem lehet ellene, de régen azért nem pöttyösödtek be az emberek, akkor sem ha napon dolgoztak.
2012. máj. 6. 22:41
Nekem valahogy az anyajegyek mindig szexissé teszik a nőt, mármint női szemmel. Nekem is rengeteg van, kicsik, de nagyon sok, és sosem zavart, sőt, nagy részük kifejezetten tetszik.
2012. máj. 6. 22:40

Csomó modellnek van. Meg mostanában jó sok embernek. Nekem is van a hasamon egy nagyobb,nem kiemelkedő. Régen utáltam, de aztán rájöttem,hogy rajtam kívül senkit nem zavar. Soha nem vettem fel olyan ruhát,amiből látszott volna. Azóta ez elmúlt,vígan hordtam bikinit is pár éve.

Első terhességem alatt és után rajtam is nagyon sok apró kijött. Ezzel nem vagyok egyedül,több kismama társammal együtt mentünk szülés után bőrgyógyászhoz.

Nagyon sok mindenki van így, sok mindentől kijöhetnek sajnos. Engem soha nem zavar máson,max. magamon.:-)) Gondolj erre. Másnak fel sem tűnik, ha pedig valaki szeret,nem ez fogja érdekelni. Páromnak amikor panaszkodtam,hogy kijöttek, első reakciója az volt,hogy hol? Fel sem tűnt neki,pedig sok van. Fel a fejjel,nem vagy egyedül!

21. homern (válaszként erre: 1. - Ac2a415cbb)
2012. máj. 6. 22:40

remélem,mert nekem nagyon sok van :)

gimi vége felé még nem volt sok,jobb karomon 3,nyakamon szintén 3 stb...utána azt vettem észre,hogy egyre több lesz,csak az egyik karomon több van ,mint korábban az egész testemen.

nem volt könnyű megbarátkozni velük,nem így alakult ki a testképem,néha még mindig meglepődöm mikor tükörbe nézek...de ez van,én el nem kezdem takargatni az biztos :) erősebb naptejet használok mióta ennyi lett,szolizni sosem jártam.levetetni 1-et kellene,mert pont dörzsöli a melltartó pántja.lézerrel semmiképpen sem vetetném le csak sebésszel,hogy meg tudják csinálni a kötelező szövettani vizsgálatot.

2012. máj. 6. 22:39
Szóval ha valaki szeret, akkor elfogad az anyajegyeiddel együtt (lásd pl. engem a férjem).:) Nem lehetetlen!
2012. máj. 6. 22:36

Sziasztok!

Rajtam is rengeteg anyajegy van. Pl. a hátamon a hugom egyszer megpróbálta összeszámolni, 40 után feladta. Van köztük kicsi is és nagy is. A hasamon, mellemen, nyakamon vannak nagyobbak (a hátamon is persze), a karomon és a lábamon csak apróbbak.

Engem is frusztrált egész éltemben ez a sok pötty, ezért soha nem éreztem jól magam pl. strandon, vízparton, ahol fürdőruhára kellett vetkőzni. Suliban sem, amikor öltöztünk át, közös zuhany használatának gondolatától pedig a víz is levert. Még most felnőtt fejjel se tudok pl. egy vállpántos felsőt felvenni, mert úgy érzem, hogy mindenki a hátamon lévő sötétbarna pöttyöket nézi.

Hihetetlen számomra, de a férjem elfogad olyannak, amilyen vagyok. Ő az egyetlen férfi, aki látott meztelenül és nem kelt benne semmiféle negatív érzést ez a sok anyajegy, ami engem nagyon zavar. Őt egyáltalán nem zavarja, nem találja visszataszítónak így a testem.

Szerintem én sosem fogok megbarátkozni ezekkel a foltokkal, egész életemben takargatni fogom őket.

A napozással én is vigyázok, szoliban sosem voltam.

Sok újabb anyajegyem is van, amik idővel egyre nagyobbak lesznek, nőnek. Többségük lapos, de van kidudorodó is néhány.

Mindig irigyeltem az olyan nőket, akinek hibátlan bőrük van. Aztán azokat is, akik egy picike anyajegy miatt rinyáltak.... rajtam meg van 1000...

18. csillubaba (válaszként erre: 2. - Ac2a415cbb)
2012. máj. 6. 22:29

:-)

Ettől ne legyenek gátlásaid

Csak 1-2 példa. van a dobó ági nevű szépségkirálynő, keress róla videót az arca tiszta anyajegy, láttam fürdőruhában a teste is olyana mostaninak meg egy hatalmsa éktelenkedik az arcán valamilyen Lindának hívják

Meggyőztelek...??? :-))

2012. máj. 6. 22:28
Van egy barátnőm, 21 éves, gyönyörűszép lány. Évekig táncolt, fantasztikus alakja van, telt száj, hatalmas szemek...mégis a világ legcsúnyább nőjének tartja magát, holott nem találkoztam még olyan sráccal, akinek ne tetszett volna. Egyetlen kapcsolata sem tartott sokáig, mert annyira úgy érzi, hogy csúnya, buta és értéktelen, hogy folyton szorong, féltékeny, a pasik minden mozzanatát ellenőrzi, mikor, kivel, hol voltak. Az összes kapcsolatának ezért lett vége, de ő nem veszi észre, azt hiszi, az ő "csúnyasága" miatt van. Fogadd el magad!:) Mindenkinek vannak hibái, ahogy mindenkinek vannak előnyös tulajdonságai is ugyanúgy. Szerintem is inkább egy pszichológusra lenne szükséged. Ha Te elfogadod magad, mások is elfognak. A pasikat meg nem hinném, hogy nagyon megrázná a dolog, ezek tényleg csak anyajegyek:)De most gyorsan megszámoltam én is, az én arcomon szintén 16 van;)
16. nik84 (válaszként erre: 12. - Deni plus)
2012. máj. 6. 22:25
Most már én is megszámoltam, a bal karomon 25, mondjuk ezek fele picike, gomostűfejnyi :)
15. nik84
2012. máj. 6. 22:22
Most olastam végig mit írtál, nekem pl a csak a nyakamon 15-20 db körül van, a hasamon is most hogy odapillantottam a melltartó alatt 7 nagy, ebből van kiemelkedő is, plusz még sok kicsi. nekem a legnagyobb a combomon van, velem született, és kb 3 cm hosszú, 1,5 cm széles. soha, még csak eszembe sem jutott hogy bármelyiket is takargassam!!! néhágy bőrgyógyász próbál rádumálni, hogy szedessek le párat, de eddig még nem tartottam szükségesnek, én is nagyon vigyázok magamra (a családom piszkál is érte rendesen, de nem érdekel) fényvédővel kenem magam rendszeresen, ha napon vagyok, és szoli is kizárva (na jó, idén fogok járni, mert most lesz az esküvőm, és nem akarom hogy fehérebb legyek mint a ruha :D). szerintem pszichológushoz kellene menned, ez a gátlásosság nem hiszem hogy az anyajegyek hibája..
14. ac2a415cbb (válaszként erre: 12. - Deni plus)
2012. máj. 6. 22:21
Csak 31? :D:D Nekem egy karomon úgy 60 van :/
13. Totyka
2012. máj. 6. 22:20
Szerintem egy pasi nem ezért fog téged kevésbé szeretni, mert tele vagy anyajeggyel! Ezt vésd az eszedbe! Na nekem meg pont a szám felett, az orrom alatt, van egy nagyobb anyajegy, mindenki azt mondja, jé csoki a szád... :D
12. Deni plus (válaszként erre: 8. - Nik84)
2012. máj. 6. 22:18
Remélem is ,mert én is tele vagyok a két karomon legalább 31 van :)))
2012. máj. 6. 22:18
Persze, hogy lehet!
2012. máj. 6. 22:17
Mindenki lehet vonzó,olyan is akinek amputálva van a lába vagy keze,vagy aki fogatlan, esetleg 200 kiló...stb....mindenki kell valakinek....vagy nem!
2012. máj. 6. 22:16
Igen ez nem szégyen.
2012. máj. 6. 22:16
Jóhogy, én is tele vagyok teljesen, és egyáltalán nem zavarnak! sőt, szexepil !!! :P
7. ac2a415cbb (válaszként erre: 6. - A93ca9f1c5)
2012. máj. 6. 22:15
A legnagyobb anyajegyem 1,5 centis, pont a hasam közepén :S
2012. máj. 6. 22:14
Már miért ne? Ezek csak anyajegyek! :)
2012. máj. 6. 22:08

Igen,lehet vonzó!

Szerintem neked egy jó pszichológus kell,aki segít elfogadni saját magad.

Lézerrel is el lehet távolítani, alig marad nyoma.
3. Moncsuka (válaszként erre: 2. - Ac2a415cbb)
Persze,de szerintem ne napozz! attól újabb anyajegyek jonnek elo
2012. máj. 6. 22:06

22 éves lány vagyok, és rengeteg anyajegyem van mindenhol. Vannak aprók, a karomon, lábamon, hátamon, és vannak nagyobbak, mind a hasamon és a mellem körül. Sajnos itt még kisebbek is vannak. :(

Emiatt már kislány korom óta gátlásos vagyok, még a suliba tesiórán sem mertem levetkőzni, mindig a vécében vettem át a felsőmet.

Mostanra sem javult a helyzet, még a barátnőimmel sem merek elmenni strandra, előttük is szégyellem a testem. :S

Olyan pasim nem volt még, akivel eljutottunk volna a testi kapcsolathoz, úgyhogy triplán félek majd, ha egyszer ott lesz az alkalom. Ha belegondolok, akkor örülök hogy nincs barátom, mert legalább nem kell látnia ezeket a foltokat:(

Persze tudom, hogy ha szeret valaki, akkor úgy fogad el engem ahogy vagyok. De én nem tudom elfogadni ezt a borzalmat :S Csak a hasamon van 4 nagy anyajegy, 2 belőle nagyon enyhén púpos, és van még ezeken kívül 9 kisebb anyajegy. A melleimen 13 kisebb anyajegy van, és a mellkasomon 2 nagy :( Szerintem kiábrándító :(

Ráadásul, egy nagyon púposat levetettem az oldalamról, a hege nagyon csúnya...

Nem szolizom, csak napozni szoktam nyáron, hogy ne legyek hófehér, de nem is akarok olyan nagyon barna lenni, vigyázok az egészségemre. Reggel 10 óra és 15 óra között nem megyek a napra, csak utána napozom, és járok kontroll vizsgálatokra is. A bőrgyógyászom szerint nyugodtan lehet napoznom, ártalmatlan az összes anyajegyem.

Viszont ma észrevettem napozás közben, hogy jöttek elő újabb anyajegyek:O :(

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook