Lehet, hogy alkalmatlan vagyok egy kölyökkutya tartására? Mi ilyenkor a megoldás? (beszélgetés)
Ennek ellenére rendre még ugyanabban a percben válaszolsz, mint Lávi :D
Bocs, csak itt röhögök :D
Látod? Képes voltál a gyengét támadni, alázni, belerúgni, ebben lelted az örömödet.
Szégyelheted magad.
Nem haragszom.
Képes vagy ilyen dolgokon és fórumon ÍGY felhúzni magad, hogy még vissza is nézed pontosan melyik hozzászólásban voltam bunkó és még veszed is a fáradságot, hogy ide nekem leírd, hogy okuljak belőle? Pedig hát te magad írtad, annyira egyszerű vagyok és nem fogom fel... akkor minek erőlködsz? :-D most visszavágsz majd azzal, hogy a remény hal meg utoljára vagy mivel tudsz még?
Nyugodj meg egy kicsit mert árt a szépségnek ez a rengeteg ideg amit miattam nyelsz :-)
Remélem nem okozok túl nagy csalódást, de szaporítótól vettél kutyát. Te is tudod.
Hamar lett elválasztva, gondolom törzskönyv nincs, szerintem chip sincs. Ha TK, és chip lenne, nem írnád azt, hogy "amennyire tudom, nem szaporító". Meg aztán az ár is elég árulkodó. Nem nekem, hanem számodra. Bár vannak az árral nagyon pofátlan szapik is.
Minden kutyánál van ilyen, nem véletlen foglalták törvénybe a 8 hetet, és főleg nem véletlen várnak sokan 10 hétig.
Na, csak kihúzod a gyufát, túl gyorsan írok már pedig meg sem érdemled és nem is akarom hogy megint sírj egy sarokba miattam amiért megbántottalak :-)
Szóval Neked sincsen az égvilágon semmi közöd, hogy én mivel töltöm az időm :-9
Csak hogy emlékezz.
Na menj a dolgodra.
Miért? Csak azért, mert pofátlan és bunkó sértegetés volt, és offoltad vele a fórumot.
Most mit csináljak, ha ennyire egyszerű vagy és nem fogod föl? 🤣🤣🤣 Máshogy már nem tudom mondani.
Figyelj.
Kutyatartásról beszéltünk a fórumban.
Mint bárhol máshol a világban, az emberek véleménye nem ugyan az. Szerencsére.
Egyszercsak te gondoltál egyet, és drámai hangsúllyal, elkezdted sértegetni azokat, akiknek nem egyezett a véleménye a tiéddel.
Hogy támadás, okoskodás, belerúgás, alázás (!?), ez az örömök, stb.
Én, mint akinek nem egyezett a véleménye a tiéddel, lehettem volna bunkó.
Megkérdezhettem volna, mire föl játszod az agyad, hogy jön ez a témához, hogy mersz sértegetni, csak mert máshogy gondolok valamit a fórum témájáról, mint te, és egyébként tisztelettel beszéltem a kiíróval.
Nem voltam bunkó, udvariasan írtam neked mindezekre, hogy önvizsgálatot kellene tartanod, miért van benned ellenszenv és rosszindulat mások felé, miért "okoskodás" és "támadás" az, ami csak más vélemény.
Erre te igen bölcsen azt felelted, hogy ez hülyeség, nincs mit rá mondani.
A fenti hsz-edet meg inkább nem is minősítem, mindent elmond rólad, az egyszerűségedről.
Nincs miért sajnálnod,
ahhoz meg nincs közöd, hogy mire van időm. 😘
Továbbadás esetén számít.
Meg azért, hogy ne kerülj ellentmondásba önmagaddal.
Esetleg pszichológus vagy, hogy ennyire okos vagy és így tudsz másnak görbe tükröt tartani? :-D (legalábbis azt hiszed) mert ha az vagy akkor nem mehet annyira jól a biznisz ha ilyen sok időd van itt okoskodni és megfejteni másokat :-)
Te pocsékolod az én időm nem én a tiédet, te nem tudsz leállni úgy látom, tényleg nincs jobb dolgod? Azért csak csak addig erősködsz míg csak eléred, hogy valamennyire felhúzd a másikat, gratulálok ha ez a célod akkor jól csinálod, büszke lehetsz magadra de közben meg végtelenül sajnállak, hogy ennyire de ennyire unatkozol :-)
Úgy kezdted, hogy "Örökbefogadtunk egy kilenc hetes kölyökkutyát."
Bár utána meg azt írtad, hogy 9 hetes, és 2 hete van nálatok.
Amúgy talán jó lett volna, ha a törvénynek, meg az észszerűségnek megfelelően nem lett volna 7 hetesen leválasztva a kölyökkutya. Főleg, hogy kistestű. Ráért volna elhozni 10 hetesen (lelkiismeretes tenyésztő oda sem adja hamarabb). Akkor még most is a mamakutya tanítaná, rendesen szocializálódna, és szokná, hogy hol a helye a falkában.
Mondjuk egy szapinak nem érdeke hetekig etetni, gondozni a kölyköket.
Szerintem tartsatok még ki egy kis ideig.
Ő még egy "baba". Türelmesnek kell lenni vele - és tudtátok mit vállaltok.
Ha otthon vagy vele (szerintem) próbáljatok kialakítani valamilyen napirendet. Ha van hely a lakásban kerítsetek le neki egy sarkot és csak etetés, játék, séta idejére hagyja el. Ne szokjon hozzá, hogy övé a lakás egésze és ti is a nap 24 órájában. Persze, beszélni mindig kell hozzá.:)
Kitartás!🐶🐕
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Beagle tulajdonosokat keresek! Kaptam egy kölyökkutyát segítsetek!
- 3. napja keservesen sír a fogadott kölyökkutyánk, ha nem lát minket. Mi tegyünk? Már 3 napja nem alszunk és a kutya is egyre inkább szenved.
- 2 hónapos kölyökkutya és a 18 hónapos gyerek
- 10 hetes kölyökkutya
- Hogyan lehetne 8 hónapos spániel kölyökkutyát leszoktatni, hogy ne kaparja a bejárati ajtót?