Lehet férfi és nő között igaz barátság? (beszélgetés)
Nekem is volt jó pár pasi barátom,akikre én úgy néztem mint barát,aztán kiderült,hogy ők el tudtak volna képzelni egyebet.Egyszer kicsit kivoltam elsírtam magam az egyik barát vállán,akiről én jóhiszemüleg azt hittem,hogy barát,ő meg gondolta kihasználja az alkalmat,és meg akart csókolni.Azóta se találkoztunk.A másik meg rám mászott álmomban,persze felébredtem.és arról is azt hittem,hogy barát,aztán beismerte,hogy szerelmes belém.Iszonyú kellemetlen volt mindkét szitu,a másik félnek is,és nekem is.
Rázzam le? Na ne már évek óta barátok vagyunk mindenben számithatunk egymásra imádja a gyermekemet és ő is őt nem olyan egyszerü a dolog és pont az a cél hogy ugy tudjam megoldani a dolgot hogy ne veszitsem el mert én szeretem őt csak nem ugy ahogyan egy férfit kell csak mint egy barátot
Akkor hagyd a csudába a kérdezősködést!:)))
Rázd le, azzal csak neki teszel jót. Majd az idő begyógyítja, de saját magától ha eddig kitartott nem fogja feladni. Ha a barátnőim nem rángattak volna ki még lehet,hogy a mai napig játszanám ezt a játékot.
Szerintem csak akkor létezik igaz férfi-nő barátság, ha a felek saját nemükhöz vonzódnak.:-S
mi változna? elveszitenék egy nagyon jó barátot mert ő nekem nagyon jó barát igazi barát
Miért ne lehetne?
Ha tiszteljük a másikat és nem az ellenkező nem képviselőjét látjuk benne, akkor lehet.
Csak az a baj, hogy sokan nem tudnak elvonatkoztatni és a másikban a nőt, vagy a férfit látják.
Nekem van barátom, mindketten házasok vagyunk és soha nem néztünk a másikra, mint egy szerelmes ember.
én is igy gondolom de soha nem lehet biztosan tudni a másik mit érez valójában
Nálunk sose fel sem merült, hogy több lehetne a dologból.
".Nem tudom mit tegyek legszivesebben rákérdeznék a dologra de ha nincs igazam csak hülyét csinálok magamból szerintetek mit tegyek?"
Mi változna ,ha azt mondaná "igen,szeretlek",vagy "dehogy is ,miért gondolod ezt"?
Hát ő is sirt az esküvőmön de ez már régen volt nem hiszem hogy nincs tul rajta, vagyis nem akarom elhinni
Igen. Nekem van egy ilyen barátom. Igazi lelki társ.
Neki van barátnője és nekem van férjem, de sosem gondoltunk másként egymásra mint barátra.
Nagyon ritka és nagyon jó érzés egy ilyen barát, aki az ellenkező nemhez tartozik. Akinek nem volt, az nem tudhatja, hogy tényleg van ilyen.
Mosolyogva kellett végig néznem, ahogy kibékült a barátnőjével, de valójában belül sírtam.
Hát tuti ,hogy az egyik fél többet érez. Ez saját tapasztalat, nem kívánom senkinek.
Ez általában mindíg így van,hogy az egyik fél többet érez mint barátság.Szerintem,ha nem akarsz tőle semmit,szereted a férjed és boldogok vagytok,és látszólag az a srác is boldog,és fontos neked a barátság,akkor ne,mert ha rákérdezel arra rámehet a barátságotok,és kerülni fogjátok egymást,ha meg találkoztok,rendkívül kellemetlenül fogjátok érezni magatokat.Ha meg rákérdezel,és rosszul gondoltad na az se lenne kellemes egyikőtöknek sem.De ez az én véleményem.
Legjobb barátaim pasik...
sokan azt mondják nem létezik férfi és nő között bartáság az csak akkor müködik ha az egyik fél szerelmes is.Kiváncsi lennék mi erről a véleményetek
Van egy fiu az életemben aki már házasság elött szerelmes volt belém állitólag nagyon.Én férjhez mentem és megbeszéltük csak barátok leszünk neki van barátnője, nekem családom mégig ugy érzem, a szavaiból egyes gesztusaiból, hogy ő még mindig többet érez irántam barátságnál.Nem tudom mit tegyek legszivesebben rákérdeznék a dologra de ha nincs igazam csak hülyét csinálok magamból szerintetek mit tegyek?
További ajánlott fórumok: