Lehet férfi és nő között igaz barátság? (beszélgetés)
hát, valami létezésének igazolásához elég egyetlen példa, míg a cáfolásához minden esetet tagadni kéne.
és én már hoztam példát:P
háát nekem vegyesek a tapasztalataim ezzel kapcsolatban, volt, h azt hittem egy fiuról, h igaz barátom, de kiderült, h ő többet szeretne tőlem...viszont nekem van olyan fiu barátom, akivel semmilyen külső vonzalom nincs köztünk, így azt hiszem működhet. egy ideje már tart a barátságunk, mindent őszintén megbeszélünk egymással és egyikünk sem vágyik többre, viszont tudom, h mindenben számíthatok rá és ő is rám.
Összegezve szerintem LÉTEZIK, csak sok mindenen múlik.
ja, létezik. nekem pl. a legtöbb barátom fiú, és csak nagyon kevéssel kavartam közülük:P
na jó, a végével vicceltem.
Nem létezik!! Sokáig azt hittem igen, de rá kellett jönnöm, hogy nincs ilyen!
Az egyik mindig többet érez a másik iránt!!
Lehet, hogy van, én még nem találkoztam ilyennel!
Persze kinek mit jelent az "igaz barátság"!?
VAN!!!!
Tévhitben él az, aki szerint ilyen nincs. Pedig igenis létezik!
Gondolom azért állítják olyan sokan, hogy nincsen, mert nem bírják elképzelni, hogy valakivel, akivel "minden tökéletes" és teljes bizalom áll fent, nem fog átfordulni a dolog szerelembe. Persze akad ilyen is, hogyne! De tessék elhinni, hogy nem feltétlenül következik egymásból a kettő.
Gondolom, akkor még nem volt részed igazi barátságban, ha ezt mondod.
Én speciel nem szenvedek.
Szerintem sem ilyen egyszerű...
Nekem mindig inkább fiu barátaim voltak,jobban megértettek mint a lányok.
De sokszor megjártam már.Állítólag elég közvetlen vagyok,s ezt gyakran félreértik az emberek.
Kerültem elég kellemetlen helyzetbe is,mikor a saját esküvőjén sírt nekem,hogy most a mi esküvőnk lehetne....hozzáteszem,soha nem néztem rá úgy mint egy férfira.
aztán átéltem 1* a másik oldalát is a dolgoknak,mikor szépen,lassan én szerettem bele a legjobb barátomba...szörnyű volt szenvedni és lemondani róla.
Szóval szerintem az egyik mindig többet szeretne,mint a másik fél.
További ajánlott fórumok:
- Létezik őszinte barátság férfi és nő között?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- "Létezik-e férfi és nő között barátság, és ha nem, miért nem?"
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Lehetséges más generációba tartozó férfi és nő között barátság?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?