Lehet "csak szex és más semmi"? (beszélgetés)
:D
Ketten már biztos vagyunk :)
Akkor pedig pláne, hiszen akkor mire épülhetne az a nem tartós kapcsolat? :D
Vagy csak én tulajdonítok túl nagy jelentőséget a jó szexnek? :OOO
Elég fontos alapja :)
Na és ha nincs tartós kapcsolat éppen?
Nekem címezted a válaszod : ...én azt állítom -jó,nem általánosságban, elsősorban csak a magam részéről-, hogy érzelem nélkül nem tudnám és soha nem tudtam volna megtenni.
"Az lehet akár a férjed is!"...ahogy írtad:)
És hány nő van aki saját magát hibáztatja mindezért! Pedig lássuk be ennek döntő része a férjen múllik. Az apró érintések, szavak, pillantások. A törődés a szeretet, az odafigyelés...
Istenem pedig milyen kevés is elég volna! Pár jó szó...
Tudjátok nekem a férjem a gyes alatt egy veszekedés alkalmával az vágta hozzám:
-Ugyan már kinek kellenél Te?
Én 20 évig őriztem magamban ezt a mondatot. Amikor megmondtam neki, hogy elég volt és fel is út le is út, akkor sírt, könyörgött. Erre én csak annyit mondtam neki:
Emlékszel 20 éve azt mondtad nekem ugyan már kinek kellenék...hát most megtudtad. Ezért az egy mondatért ment tönkre a házasságunk,ez elindította a lavinát. Most meg fogod tudni kiknek kellettem volna eddig is és még kiknek fogok. :)
Az lehet akár a férjed is !
Hányan élnek olyan kapcsolatban, hogy a házastársától undorodik, s csak azért engedi,mert kötelessége!
Hány nőtől hallottam már, hogy túri, s alig várja, hogy vége legyen! Mily nagy bűn az önnön magunk ellen!
Az a nő aki hagyja, hogy keresztül másszon rajta a pasi és beleürítsen tényleg megérdemli a sorsát!!! Pont így gondolom. Pont ez történt velem évtizedeken keresztül a házasságomban. De most, hogy én dönthetek arról, hogy kivel, mikor és mennyit szexelek már nem érzem úgy, hogy használnának :)
Ez van uraim :)
Eddig Ti használtatok minket, kihasználtátok nőiségünk, érzéseink, belénk kódolt érzékenységünk. Megfordult a világ :) Mostmár mi is ráeszméltünk, hogy jó, ami jó és jár nekünk :)
Aztán lehet megbotránykozni :) Mégis ki a túró érdekel :) Nekem legyen jó a többieket meg egye meg a penész :)
A szex normális esetben kölcsönös élvezet, mélyebb érzelmek nélkül is. Ha neked ez újdonság nagyon nem irigylem a barátnődet.
Tudod, a nők is élvezik a szexet.
Oh, az szomorú. Lehet, hogy eljött az idő, mikor már a megszokás miatt nem indulsz be tőle. Szoktatok "játszadozni", hogy feldobjátok az együttlétet?
Bár lehet, hogy ha a kolléga jár a fejedben, akkor szegény párod hiába próbálkozik. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Csak szex es mas semmi?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?
- A bók is lehet olyan mint a flört?(a flört néha nem jelent semmit, csak játék.) A bókot mindig komolyan kell venni?
- A digitmérlegem a 8-asok után 0.0-át majd a súlyt mutatta. Elemcsere után is, csak 8-asokat utána vonalakat, majd semmit. Mi lehet a baj?
- LG KP500-as telefonomnak megtörtem a kijelzőjét, semmit nem mutat, csak szétfolyó színeket. :( Meg lehet még javíttatni?