Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Igyekszünk. :)
Szinte majdnem együtt ugrálunk, csak más-más nyakába. :)
Lassan le is fekszem:)
Végre elálmosodtam!!!
Jóéjt:)
Szegények!!!:(
Tessék gyorsan meggyógyulni:)))
Remélem minél előbb sikerül:)
Akkor már neked sem sok:)
Én pontosan 12 és fél óra múlva fogok anyu nyakába ugrálni:)))
Én most a szüleimnél gyógyulgatok, és holnap ő is jön ide munka után.
Neki is fáj a torka és a feje, lázas, és megy a hasa, mint nekem :S
Hol jár?
Beteg? hogyhogy? mi a baja?
Holnap találkozol vele?
Én sem tudok aludni. Alig várom, hogy itt legyen a párom. Ő is nagyon beteg :S
De már csak kb 15 óra és 20 perc, és itt lesz! :)
Izgulok.
Régen láttam anyut, meg sok volt a hétre a stressz....
Szia!
Hogyhogy? Nem vagy álmos?
Szia!
Én se alszok:)
Azta, micsoda kínzó társulat! Nem szabad könnyen hagyni a dolgot, szenvedjenek csak kicsit ők is, ne csak mi! Drágán add az életed!!!!!!
Képzeld, a tesómat is oltják majd jövő héten. :))) Ő sem ússza meg! Anya azt mondta múltkor, hogy leugrott a vizsgálóasztalról, bakker én meg nem láttam a műsort! :DDD
Jó a melóhely! Kaja, pia frankó, a kiságy is szupi, barátkozni is lehet, nekem egyből 2 Bence udvarolt, igaz idősebbek nálam. Van egy kiscsaj a csoportban, az terrorizál bennünket (most múlt 1), de nem adom könnyen a bőröm, harapok. Vagyis már leszoktam róla, úgyhogy harapnék....Amúgy vannak jó csajok, igaz én a pasikat nézem meg jobban!
Na megyek mert anya kéri a gépet és mérgesen néz rám, hogy mit keresek itt!
Csá! Majd holnap dumcsizunk! ;) Ja és a szekrényben lévő mumusoktól nem betojni! Én már tudom, hogy nincsenek! És a kedvenc macim megvéd mindentől! ;)
Jóccakát pici Ábel! Cupp, ez egy jóéjt puszi volt!
Itt délután már elég jó idő volt! :) Holnapra még jobb időt mondanak felénk.
Kismacsekok nincsenek...Lujzi csak fekszik, de szóltam a gazdijának, hogy mindig tele van kullanccsal, lehet, hogy az fertőzte meg.
Ófi szabin van, mert a csoportban hányásos hasmenés vírus van, úgyhogy az nem hiányzik.
Simán óFI!
Nem egy fehérköpenyes, hanem kettő is, bakker! Sőt egy a villogós nyomkodós előtt ücsörgött, ő mutatta meg a babákat a falon, amikor készültek a kínzásra!
De kaptam csokit! :))
Amúgy milyen dolgozni? Mi ma voltunk egy ilyenbe, egy nénivel találkoztunk, aki esztelenül vihogotta képembe. Milyenek a csajok nálatok??
Igen! :) Ez egy ilyen nap volt!
Hogy vagy?
Mára lépek, összebújunk egy kicsit a gyermekemmel:_))
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
Köszi Ábel! Frankón! Ma egész nap ugráltattam, nyűgösködtem, hogy ne csak az édi Ófikát lássa, hátha hamar rám unna. Ma amúgy szabin vagyok, meg holnap is! Úgyhogy majd lógok még itt a neten! :)
Hallom bökött a szenyó fehér köpenyes! Remélem minimum megharaptad!!!!
Apával is elmentünk sétálni, nehogy már leüljön egy picit! Addig a házvezetőnőm elültette az újabb adag virágot, amit együtt vásároltunk. Apám még alkudozott is! Alig volt ciki nekem. Még jó, hogy a 'napszemügevem' (rohadt egy szó!!!!) felvettem, így talán nem ismernek meg!
Amúgy néztem múltkor a képeidet, bejössz nekem frankón cicó!!!! ;) Tudod, ma már a nők ilyen kezdeményezők!!!