Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Láttam tegnap egy reklámot, hogy mivel hülyítik már az embereket, hihetetlen:
Olyan spray, ami csökkenti a szőrnövekedést. :DDD
Baaaa mekkora állatság!
Gyorsan leteszem aludni Ábelt, szerintem nem lesz gond az alvással - legalábbis az elalvással.
Nekem is kimaradt az esti zebezaba a tv előtt. :)
Ilyenek vannak mióta szültem... Volt már 50 nap is, de az nem sokkal szülés után. Nem paráztam, mert nem volt mitől félni. ;) És nem, nem lesz több aprónép! :)))
Sziasztok!
Kellemes délutánt mindenkinek! :D
Oké, én is megyek, mert kicsit játszom vele, meg készítek valami vacsorát.
További szép napot mindenkinek!
Képzeléd én most pár hete nem nagyon vacsiztam, és a gytáymon érzem, hogy ment le valamennyi. Igaz a tejem is apad rendesen, de úgy érzem, hogy megtettem ami tőlem tellett. Úgy gondoltam, hogy majd nem kell neki, de tévedtem :))
38napra? Húú nem paráztál kicsit, vagy még otthon maradsz 3 évet? :))
Ilyenkor még könnyen kizökkennek, főleg, ha nincs az utazáshoz hozzászokva. Ófinál láttuk a különbséget! :( Ordított sokszor. Dodónak meg se kottyant. Vele már 4 hónapos korától sokat utaztunk. Nem volt másfél éves, mikor a horvátoknál sátraztunk.
Ófi meg...volt, hogy már azon gondolkoztunk, hogy visszafordulunk, annyira ordított. Már kezdi ő is megszokni. Még egyszer megállunk (Siófokon) anyuékhoz menet. Picit vásárolunk, vagy csak nézelődünk és úgy megyünk tovább.
Valószínű, de olyan nagy már. Vagy csak én gondolom annak ? :))
Ezt a pergetést szokta a kolleganőm mindig emlegetni, de el nem tudtam képzelni, hogy minek kell ezt csiálni. Ők is méhészkednek, tavaly előtt Ausztráliában voltak egy valamilyen méhésztalálkozón. Irigyeltem, nem kicsit!
Jó, csak abbahagytam, mivel időközben piros betűs napok jöttek és elég erős volt, így ha ilyenkor nem eszek rendesen, akkor szédelgek. :( Görcsöltem is rendesen, úgyhogy feküdtem is picit, az órát meg ugye nem mindig néztem....
Jó hogy 2 óránként lehetett enni, nem is nagyon voltam éhes közben. Ennek is pont most kellett közbeszólnia...ja és 38 napra jött...nem voltak ilyen gondjaim, míg nem szültem.
Nem is mértem magam, mert ilyenkor még több szoktam lenni, ahogy a szervezet a vizet visszafogja.
Szegény Ábel! Gondolom az utazás kizökkentette a kis megszokott ritmusából. :(
Érdekes is! Egyszer jól összecsíptek az unokahugicámnak köszönhetően. Leemelte a kaptár tetejét és megtámadtak bennünket. Jól bedagadt a kezem utána. :)
Isti nemrég pörgetett: azaz kiszedte a mézzel teli lépeket, lefedelezte: a lépek viaszos tetejét egy spéci dologgal leszedik és ezután kipörgetik a mézet: egy hordószerű dologba állítják a lépeket, tekerik és a centrifugális erő következtében kirepül a hordó oldalára a méz, ahol alul összegyűlik, kifolyik, ekkor szűrik.
Nagyon érdekes! Látni kéne, mert így nem tudom mennyire lehet érteni.
Most vitt üres lépeket (egy drótos keretre kell viszlapokat felvinni), hogy tudják gyűjteni az akácot.
Nem tudom, de azért nagyobbra számítottam.
Feri mamája is nagyon kifáradt, nincs házzászokva, úgyhogy majdnemcsak elküldött bennünket, de magamrtól is mentem volna, mert majd el aludt a padon, amíg várt ránk.
Mi volt ez? Maszek állatkert? :)))
Nemrég voltunk Egerszegen a Falumúzeumban a fazekas vásáron. Ott kóstolta meg Ófi nadrágját és a táskámat egy csacsi. :) Dodó pónilovagolt (feszített rajta rendesen). Elfelejtettem múltkor írni.
Nekünk horror lesz szerinem a mai napunk, nem aludt, nem evett rendesen, úgyhogy várom már a 1/2 8-at :)
Reggel nem volt túl barátságos az idő, de itt is szépen kisütött.
Én ezt a méhészkedést nagyon nem vágom, egyszer szívesen megnézném.
Volt egy emu, 2 kecske, egy láma, aztán a görény a ketrecben aludt, a sün is, a galambok is, és ennyi volt az állatkert. :(
Amikor a kerytéskhez jöttek, akkor ment volna, de nem mertem közelengdeni az emu miatt
Ófi alszik, Dodó kint anyuékkal. Párom méhészkedett délelőtt. Már van mézünk (vegyes virág)!!! Most gyűjtik az akácot!
Nagyon jó idő van! Picit már felhős. Reggel 20 fok volt!
Kertészkedtünk Dodóval és megetettük a szomszéd tyúkokat (befüveztük őket, mi vagyunk a helyi terítők).
:DDDDDDDDDD Nem csodálom. MIlyen napotok van.
Lányok hancúroznak az udvaron?
Hááát marha pici volt az az álltakert, szinte jöttünk mentünk. Tök nyűgös volt Ábel, alig aludt valamit odafele is meg visszafele is, visszafele ki kellett vennem az ülésből, mert úgy ordított - soha nem volt még vele ilyen. Azt remélem a babakocsiba majd elalszik, de nem :(
Nézegette azt a kevéske állatot, de inkább a lépcsők kötötték le.