Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Csak simán bevágom hosszában a virslit, teszek bele egy csík sajtot és sütőben megsütöm, meggrillezem.
Bevallom, elég ritkán eszünk főzeléket. Anya sokat főzött, de az én repertoáromban csak a borsó szerepel (amire rájöttem, hogy nem is szeretem, pedig régen az volt a favorit). Ja, spenótot tudok még csinálni, azt imádom:) Most is felhívtam anyát, hogy kell a krumplit csinálni. Be is teszem majd itt a receptjeim közé, hogy legközelebb megtaláljam:)
Szóval ritkán csinálok főzeléket. Húst még soha nem sütöttem serpenyőben (sokféle húsételt csináltam már, de ilyet nem, főleg szárnyast eszünk). A tükörtojást nem szeretem. Marad hát a virsli vagy a fasírt (azt már tökélyre fejlesztettem).
Én már ettem! A reggeli elmaradt. Így is lehet fogyni. :))))
Hogy készíted el a sajtos virslit?
Én fasírtot szoktam készíteni a főzelékekhez (esetleg tükörtosást), mert ha megmarad belőle, akkor valamilyen salátát dobok össze hozzá és letudva a főzőcske.
:)
Lassan el kéne mennem ebédért. Kínaira vágyik a szervezetem, mára nem is főztem.
Holnap krumplifőzeléket eszünk:) Tanácsot kérek: süssek hozzá sajtos virslit (ahhoz van otthon virsli, sajt), vagy vegyek darált húst és szánjak fél órát a fasírtkészítésre?
:(
Egy dolognak örülök. A hagyományos piacot nem gyűrik le a multik!
Szerettek piacra járni?
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Myrthil szorítok!!!!
Jót vásároltam. Bezár egy üzlet :( (tök olcsó volt minden) és most mindenből lement még 30 %. Már megint egy biztosító nyílik helyette....itt már csak bankból van több.
Látom már nagyon érzitek a nyarat, készültök pihenni, üdülni:-)
Jól vagytok?
Mármint mit miért? Harkány? Én a wellnes részlegbe sokat jártam (egyetemen volt éjszakai fürcsi) az jó volt. De a kinti részre azt mondják kicsit lepukkadt és nagy a tömeg. Mondom, ott nem voltam vagy 15éve, én is csak hallottam.
Sikonda-wellnes viszont nagyon bejött, csak ajánlani tudom mindenkinek! (bár tegnap olvastam, hogy a tulaj csődbe ment és ha nem talál befektetőt/vevőt, akkor bezárhatják :'( )
Jó reggelt Népek!:)
Myrthil, nem akarlak lehangolni, de a harkányi fürdőt sokan szídják:(
Mi Sikondára akarunk menni ősszel az üdülési csekkekből. Néztem, hogy mi lenne ha most mennénk, 2éjszaka, 2 főre félpanzióval (bőven elég), teljes wellnes használattal, fürdőköpennyel ötvenvalahányezer.
Kicsit félek, mi lesz ha ősszel ő már nem lesz? Bár akkor elviszlek téged:D
Én csajok lépek, még egy kicsit tanulok, aztán írány a vizsga!
Szorítsatok, mert ma igazán rám fér!
Puszi mindenkinek! :)
Mi is több, mint két éve. Bár tavaly voltunk nyaralni, de barátokkal együtt, és az nem ugyanaz :)
De most csak kettesben leszünk ;)
Szép napot neked is!
Aranyos a versike :)
Köszi!
Hát irigyellek most bennetek:)
Én a párommal olyan régen voltam már kettesben valahol.