Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Babu megyünk 19-én arra, de nem tudom mennyire lesz sűrű a progranunk.
ÉN IS!!!! Írd már meg, hogy felénk hova jöttök pontosan!!!
Na ezaz!! Benned bíztam!!
Bakker szervezzük már meg! Nekünk a június elég sűrű, meg még a július eleje, de aztán?....
Ez tök jó! Gondoltam, hogy Hoxás találkozót szervez, mert már írta!
Mi is tervezünk arra menni majd valamikor a nyáron. Leugrunk a párom rokonaihoz és az állatkertbe is. Majd írok, ha megvan az időpont!
Előbbb lett vége a Barátok köztnek. :DDDD
Mint a bolondgomba!!!! :)
Hivatalos nyelvvizsga volt? Ott rájátszanak, hogy minnél többször menj el! :(
Van egy ötletem, megírom priviben, de most mennem kell
Megyek zuhizni, jó éjszakát!
Szóval jártál a naplómban?:-))
Én is készülök sütni majd valamikor megint, de Bence előbb a virslis muffint követeli.
Nincs valami ötletetek, hogy hol tudok keresni 2 napos útat?
El kellene mennünk péntektől vasárnapig egyszer pihenni:D
Húú Timi az a muffinos zsemle mekkora ötlet, lehet holnap ki is próbálom.
Az egyik véletlenül csúszott be, de annyira jó ajálta volt, hogy a párom nagylelkűen meglepett vele bennüket! Nem sok isőre megyünk, de az most századrangú.
Most nagyon irigykedem :S
Nem is meséltem neketek, most júniusban megyünk nyaralni 2x is! Alig várom már!
Oké!!! És vállalom.
Marjann gyűjtögethetsz addig nincs sok vissza!
Oké! Szavadon foglak! Ez a fórum lesz a bizonyíték, a többiek a tanúk :P
Myrthll: ha gazdag leszek addigra, nászajándékba bérelek neked egy limót. Vicces lesz, ahogy Kertvárosban kering:D
De jók vagytok!
Nem akarunk majd egyszer egy Legyünk barátnők fórumot is összeszervezni? Olyan jó lenne! Meghívhatnánk a régieket is. Jojjo, Dinaka stb.
Képzeljétek, Marjannal szervezünk egy pécsi találkozót :)
Összeszedjük innen a tagokat, és aki akar, azzal összefutunk valamelyik szombaton :)
Naaa ezt szeretem!!! Főleg mindjárt lesz egy diplomád!
További ajánlott fórumok: