Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nem, majd csak este jön haza.
De tudom, hogyha elmegyek, akkor anyu mindennel tele fogja beszélni a fejét.
Anyu szerint azért van minden, mert a párom elvárja, hogy kiszolgáljam, és miatta kellett állandóan utazgatnom :S
De lányok én annyira félek.
Ha most elmegyek, apukámat fogja szidni-hordani és azt nem engedhetem meg. Így is van elég baja.
Még egy agyvérzést nem élne túl....
Degáz!!!! Mármint a reakciója! Myrthil pakolj, és utazz szerintem mindenkinek ez lesz a legjobb! Te szépen kipihened magad, és megnyugszol!
Ne keseredj el semmi nincs veszve. Sőt! Szépen keresel magadnak munkát a pároddal békében éldegélsz, és jövőre nyugodtan felkészülsz a vizsgákra, leállamvzsgázol. Meglátod, sikerülni fog!!!
Szerintem is nyugodtan menj haza! Nyugi, nem hiszem, hogy olyan ember, aki lebaszna emiatt!
Egyébként gondolj arra, hogy még egy évig diák maradsz! Tudom, hogy a nyelvvizsga miatt így sem kapnál diplomát, de nem hiszem, hogy ez állásilag sokat számítana. Max azt mondod, hogy mivel tudtad, hogy nem kapsz diplomát így nem siettél a vizsgákkal. Megoldódik, ne félj!
Ma voltam bent nála. Már nem ad, mert pénteken vége a vizsgaidőszaknak.
Hosszabbítani nem hosszabbít, mert 15-én lesz az államvizsga :((((
A párom szerint az én hibám, mert ha nem anyuék hülyeségeivel lettem volna elfoglalva, hanem a tanulással, akkor már rég túl lettem volna rajta :S
De ha nem figyelek oda rá, anyu már rég belevitte volna aput mindenféle hülyeségbe. :(((
Jaj Drágám, annyira sajnálom!
ha nyifizhetnéked van, gyere msnre nyugodtan.
Párod miatt ne aggódj! Sejtem mit érzel, de hidd el, ő nem így gondolja! Pontosan tudja, mennyi bajod volt mostanában, hogy sokszor tanulni sem tudtál! Nyugodtan menj haza hozzá.
Most sorolnám milyen előnye van a helyzetednek, de tudom, hogy nem segítene:(
Nem.
Csak közölte, hogy én akartam egyetemre menni, pedig mehetem volna dolgozni, és akkor most nem lennének ilyen rossz anyagi helyzetben.
Ismerem őt! Tudom, hogy a java majd csak ezután jön :((((
Myrthil nem szégyen!! Tudja a párod, hogy mennyit tanulsz. Nem fog rád haagudni! Ilyen bárkivel előfordul, és sajnálom, hogy anyukád ebben a helyzetben nem melletted van, pedig erre lenne szükséged!
Nekem évet kellett ismételnem a fősulin! És elvégeztem! Nem vagyok rá büszke, de sajnos annyira rossz volt a vizsganaptárunk, hogy nem volt lehetőségen uv-ra menni (összesen 3 időpontot kaptunk!), így muszáj volt ismételnem.,
A fene vigye el!
Nem is tudom mit mondjak! De nagyon sajnálom! Lesziott anyukád?
Fogalmam sincs mit csináljak. Anyu egy vállrándítással, és egy te akartál egyetemre mennivel le is zárta a dolgot.
Most pakolok, mert szerintem hamarosan azzal fog jönni, hogy menjek innen, mert többet látni sem akar.
A páromhoz nem merek menni, mert most nem tudnék a szemébe nézni :(((
Nem sikerült a vizsgám! Pénteken talán még mehetek az egyikből, de a másikból nem engedte meg a tanár. Mondjuk sejtettem, hogy egy napra a három vizsga sok lesz, de nem tudtam másképp megoldani.
Most úgy néz ki, nem mehetek államvizsgázni.
A párom mondta, hogy ne menjek haza, ne hallgass anyu hülyeségeit, mert akkor úgy sem tudok majd tanulni, de én nem hallgattam rá. :((((
Virslis muffin:
2 dl joghurt
1/2 dl olaj
2 tojás
1 teáskanál só
10 dkg reszelt füstöltsajt
1 kis fej hagyma apróra vágva
2 evőkanál póréhagyma zöldje apróra vágva
20 dkg liszt
2 kávéskanál sütőpor
1 pár hosszúkás virsli
Elkészítés:
A joghurtot, az olajat, a tojásokat és a sót összekeverjük, majd beleszórjuk a reszelt sajtot és a hagymákat, végül a sütőporos lisztet is hozzákeverjük.
A virsliket 12 nagyjából egyforma darabkára vágjuk.
A kivajazott muffinformába adagoljuk a masszát és a muffinok közepébe beleállítjuk a virsliket.
Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 30 percig sütjük.
A hagymát van amikor kihagyom belőle, úgy is finom.