Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Úgy ennék most valamit...
6ra megyünk párom egy haverjához, nem tudom lesz-e ott valami kaja. Múltkor nagyon emlegette a halászlevet, de tegnap csak "laza ivszat"ra lettünk hívva :(
Húú mennyi finomság lesz nálad, lehet hogy azt a tekervényes bigyót én is megcsinálom holnapra - most hogy mondod. Mi vasárnap elutazunk egyet, lesz itt a közelben valami virágkiállítás, vagy valami hasonló, párom nézett utána, úgyhogy lehet nem lesz iott semmi! DE max sétálunk egyet. Bár ahogy néztem nagyon vacak idő lesz a hétvégén.
Borsót tuti kapsz, itt a szezonja.
Én a vásárlást 4000 alatt meg sem úszom, pedig odafigyelek az árakra.
Én is rendbetettem a lakást, vasalni akartam, de majd inkább bevárok még egy adagot - igazából lehet kedvem sem volt sok hozzá. Hétvégéd?
Lehet ez lesz, ezt biztosan megeszik. Itt találtam egy gyors cseresznyetortát, azt gondoltam mellé.
Náluk minidg húsleves és rántott hús van, szeretnék ebből az ördögi körből kitörni, és valami extrát az asztalra dobni!
Fogj egy csomó csirkecombot, dobd köré a zöldségeket (hagyma, krumpli, répa, fokhagyma stb) és süsd meg együtt őket. Gyorsan megvan:)
Sütinek csinálhatnál tejeslepényt cseresznyével. Múltkor találtam a receptet, legalább 10percet bíbelődtem vele:D
Én most gyorsan csináltam egy gyümölcslevet, elég gyanús színe lett (alma-szeder), de azért finom. Míg főtt kiporszívóztam, felmostam, mostantól pihi van.
Viszont eléggé bosszantó, hogy a héten már másodszor hagyok ott 4000ftot a boltban (jó, most benne volt egy 2200as fiskars kés is) és a piacon még nem is jártam:(
Jók a hungarocell képek!
A 'kerti fadekorációk' egy német nő barkácskönyvéből valók! ;) Úgyhogy ezt nem ők találták ki! Fakanálfigurák minden alkalomra... valami ilyesmi címe van. A másik kerítésléc elemekből készült díszek. Ilyen barkácskönyvet is láttam. ;)
Ötletnek jó, de nem szeretem, mikor más ötleteit lopkodják (pont úgy néznek ki, mint a könyvben) és a sajátjukként adják elő. :(
Legalább hivatkozhattak volna a szerzőre...Az ilyenektől mindig felfordul a gyomrom.
Jaja! Nálunk is volt, hogy nem szoknyába mentem és nem is sikerült, bezzeg másodjára (mini)! Az a vén kecske....És szóltak is előre, hogy mindenképpen szoknyába kell menni, azt hittem hülyülnek. :(
A másik meg a homokos közgáz tanár...na ott direkt rossz volt a szoknya. :DDD Ellenben a srácok jobb jegyeket kaptak. Volt akinek én segítettem és más jobb jegyet kapott, úgyhogy a tudás nem sokat számít tényleg! ;)
Szia Myrthil! Olvastam mi történt ma veled:(
De azért egyet nem értek!A párod nem járt fősulira? Mert ahogy megismertelek nem tudom elképzelni rólad, hogy nem készültél volna fel rendesen!!!! És a főiskolán sokszor nem a tudás számít, hanem attól függ a jegyed, hogy a tanárnak épp milyen napja van, vagy épp tetszik e a ruhád neki, vagy épp a modorod (nálunk nem egy pálda volt erre sajna, aztán azt a tanárt el is küldték tőlünk). Ezt azért meséld el neki, és kérdd meg, hoyg ne legyen rád mérges, mert nem hiszem hogy erre van most szükséged. Ettől nem dől össze a világ!!
Marjannak tök igaza van, a melóval kapcsolatosan!
Én vagyok
msnen is;)
Én is szaladok ebédelni....
Este még leszek....
Sziasztok!