Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Baker, nekiállok dolgozni, máris kibeszéltek.
Nem lenne szívem megenni VilleValot...
Zenélő fogkefe? Mik vannak?
Múltkor mikor voltunk Rossmnaban aszfaltkrétét vettem neki, 300FT volt mindösszesen. Próbálgatjuk a rajzolgatást, de most hogy vettem neki a minicerkákat beveszi a szájába és letöri a hegyét...kész vagyok tőle ! :D
Oké! Akkor felnagyítom és úgy küldöm!
Gondolom ő is rágcsálja. :)))) Jó is, hogy így eljátszik vele!
Régebben volt a Rossmannba zenélős fogkefe tartóval. Annak de örült Dodó! Aztán Ófi annyit nyomkodta, míg tönkrement. Néha felzendült váratlan pillanatokban. :)
Szeretek barkácsolni is de mostanában leköt a kert.Majd ősszel.itt van egy bolt 290 minden sok jó dolgot vettem már ott.
Nekem jöhet Babu, mailen!
Csodálom, hogy Hajdút magát kihagyta. Az a pasi sem semmi! És ezt nem láttam! :)
Ha van maradékod elkészítheted, nem nagy dolog. Én lusta voltam és inkább megvettem. Ha kell róla nagyobb kép elküldöm szívesen!
Lassan indulni kell a suliba a két tortával, mert 28 kölök tépi le a fejem, ha nem leszek ott időben. Marjannak különpuszik, grillázstorta lesz életem, mire esküvő lesz. Meg csinálok neked oroszkrémtortát is, a tetején azzal az ehető ostyával,ami Ville Vallo képével! Imádollak babucim!
Hallottam....jó nagy váltás lesz! :( Ebből a hidegből a kánikula....Oylan huszonegynéhány fok maradhatna.
Van kb 3 fogkeféje. Nem győzöm venni, mert elég hamar tönkreteszi a sörtéit. De ezt nem sajnálom venni, sőt!
Pikka ezt neked találtam ,de a többiek is okulhatnak belőle :D
[link]
:DDDD Már látom magam előtt!!!
Nekem is!!!!! Tudom, hogy hízlal, de nagyon szeretem!
Nálunk is van ilyen bolt sok jópofa dolog van .Kár most nincs rá keret.
A bölcsi melletti ABC-ben. Tegnap vettem észre. Anyut hívtam, hogy kell-e neki is. Ma megvettem. Már csak ez a 2 maardt azt mondta a pénztáros, hogy elkapkodták. Jó nagy és 1090 volt, szóval nem egy dráááágaszáááág.
Látom Ábel nem unatkozik! :DDDD Ófinak van mini hajszárítója, most az a sláger.
ÉN is vasalok ma majd ha Ábelt letszem aludni, délelőtt takarítottam. A hétvégére 30 fokot jósoltak, háááátt...
Pikka bammeg, húzzál az anyakönyvvezető terembe!Mire összeadnak titeket, meglesz a tortád is! :P Pécsiek meg küldjenek ennek a lánynak egy elmeorvost...grillázstorta... :D
Reggel megint bakapcsolt a fűtés. Megint volt vagy 12 fok 7 körül. :(
Átcserélem a zoknimat vastagabbra. Lassan nekiállok a vasalásnak (már non stpo mosok, vasalok. :DDD) attól picit melem lesz. :)
Tuti.És azok a sünik :D Kiszel Tüncit idéző permanens vigyor terpeszkedik a fejemen tőlük. :D
Nem, csak eszembe jutott a Nagymamám, ki kéne menni hozzá.
Én is pulcsiban nyomulok.
Kob: hogy kerülsz ide? Sipirc grillázst csinálni!
De jópofa!!! HOl vetted?
Ábel felkelt, hallgatja a zeneovit a telefonomon(a rádióján :DD) és fogatmost közben :))
én is pulcsiban ülök, nagyon hideg van!
Fentvan a kisseprűs kép, akit érdekel. :)
Az idő most mindent keresztűlhúz. :( Tegnap a sulisok mentek biciklitúrára. Akkor már szemerkélt.
További ajánlott fórumok: