Elkészítés: Kelt tésztát készítünk a hozzávalókból este, reggelig betesszük a hûtôbe. Másnap kivajazzuk a muffin formákat, kisebb és nagyobb gombócokat formálunk, a nagy alulra, rá a kisebb. Megkenjük tojássárgával, 15 percig pihentetjük. 220 C-os elômelegített sütôben 15-20 perc alatt megsütjük. Ideális vasárnapi reggeli.
A zsemle kicsit keményedett, brióst még nem sütöttem.De szerintem a zsemlét is csak zacskóba kellett volna tenni, és akkor puhább marad. Bence tejjel így benyomta másnap a maradékot.
Sziasztok! Én hoztam egy ilyen receptet, aztán Anna is megsütötte és én is. Most kaptam ugyanilyen muffinsütős recit, csak ott brióst lehet sütni a muffinformában. Majd felteszem nektek:-)
Az a kép 2 éve készült rólunk,ha arra gondolsz amin a párommal vagyok.A tengerpartos meg 3 évvel ezelőtt.A görögös képen sokkal "nagyobb darab" voltam mint most.Igen,már több mint 3 hónapja fogyózom és sportolok kitartóan.:) 172 cm vagyok és 60 kg. de még szeretnék 3-4 kg-tól megszabadulni.Mit süttök,főztök ma?Mit dolgoztok?Hajnianyu gondolom,te a gyerkőcre vigyázol,ahogy olvastam.:)