Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Igen :)
Páromnak még a virág is az eszébe jutott. :)
Csak nem vette meg :S
Végre elaludt Ábel, gyorsan kivasalok, aztáne lugrunk a dédihez, de esetfelé benézek.
siti: kíváncsi vagyok rá.
Mindenkinek jó étvágyat!
Mytrhil: mizujs otthon? kibékültetek?
Én meg megcsináltam a gyümölcsrizsem, nem fér a mélytányérba:D A rizs nem lett volna sok, de belevágtam egy körtét meg egy barackot. Nem baj, a gyümölcs úgysem laktat hosszú távon.
Myrhil, ha van msnen nézz rám légyszi, kérdeznék vmit.
Megjöttem. A doki nem rendel délelőtt csak délután. Addig gyorsan visszaugrottam a munkaügyi központba, mert tegnap nem fénymásoltak le valamit :)
Most a vacsit csinálom. Hurkát, kolbászt sütök, főtt krumplihoz és párolt káposztához .)
Igazi diétás menü :D
:DDD
Nekem is vannak betűmintáim, ha kell.
Köszi, hogy ennyit fáradtál.
Közben történt egy kis baleset. :( Az ágyszekrányünk közepén van egy tükörcsík, Ábel nekitolta a posórszívót, és 20 centis darabon elrepedt. Feri sóvárgott, hogy a gyerek tönkretesz mindent (tv, a nyomtató stb.) de még mindig jó, hogy nem orvosra költjük ezt a pénzt.
Babu nyugtass meg, hogy ez normális. :)
Én is arra gondoltam, de gőzöm sincs mitől lehet.
A recept érdekel! Csirkéből is meg lehet csinálni?
Nem lenne semmi baj, ha ilyeneknek nem adnák ki. :( Hüpp hüpp. Nagyon szép kis hely, kultúrált, gondozott.
Párom már kérdezte volna, hogy mennyi ideig adták ki (tudjuk mire számíthatunk), de a tulaj baromi gyorsan elhúzott. Tudod legszívesebben a szomszédjába telepíteném őket, akkor tudná nekünk mit kell elviselni.
MArjann jártam a naplódban:-) Nem lehet valamilyen allergiáról szó?
Tegnap megtaláltam egy ezer éve kapott receptet, házilag készített édes-savanyú sertéshús. MAjd elküldöm, ha érdekel, nagyon finom és nem bonyi:-)
Anna kyváncsi leszek majd a művedre, ha elkészül!
Kisvakond teljesen készen van?
Nagyon köszönöm.
Megyek pakolászom, de bekukkantgatok!