Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Megyek, találkozok régi osztálytársakkal. Eszünk valami finomat:)
Holnap leszek!
Megint csak én maradtam? :(
Nekem valahol megvolt a címe! Ha kell előkotrom. Direkt leírtam, nehogy nekem lelépjen szó nélkül. Az iwiw-en olvastam amúgy, mert olyan hülye, hogy azt is feltette....:D.
Szia! Remélem nem betegszel le!
Basszus....Gondolom kaptál tetanuszt. Mit csinált veled a sebész?
Jön a jó idő! Nálunk már sütött is előbb a nap.
Ne már :((((.....legalább rajzolta volna le. :)
Az!!! :DDDD Főleg vacsorára! Aztán ne csodálkozz, ha rosszat álmodtok! ;)
Nem volt fáradtság! Szívesen csináltam. ;)
Nem semmi ez a kis koboldka! :)))) Nálunk is történtek dolgok, tört, ez-az. De a szomszéd kisrác viszi a pálmát, mert ő a pohár szélét harapta le, és kórházba vitték (komolyabb baja nem lett szerencsére). Nagy benyelő művész mert valami fadarabot is lenyelt már.
Ma amúgy Ófi szobájában radíroztam a falat. Mire rájöttem mik azok a színes pöttyök....az építőkocka sarkával ütögette a falat, az meg persze olyan lett. Le sem tudtam radírozni, mert egy kis mélyedés van a falon és a belseje színes. Mindegy, így marad. Viszont a radír fele simán elkopott. :))))) Jó kemény radír a legjobb erre a célra. Csak szólok, mert szerintem nálatok is fog kellenni ;)...már ahogy Ábelt kezdem megismerni. :DDDDD
Mondjuk éjjel nincs hőség, de nappal egy kis eső jobb mint a 40fok, nem?
Ha lesz egy szabad délutánod, akkor összefuthatnánk.
Szia úgyis én is megyek .Dolgozni.Ma éjjel elázom,de másképp lehet jobb lenne mint esőben.:D)))
Bocsi, én most megyek4 Megy egy busz, ami majdnem a rendelő előtt áll meg, azt el akarom érni, mert akkor nem kell sokat sétálnom!
Sziasztok!
Szerintem aug vége szept eleje.Még a tetőteret csinálják.Utána ha felköltöznek.
Olvastam, hogy megszületett! Gratulálok hozzá! mikor jössz? :)
Nagyon nehéz tudom de ne add föl.Tudom Pécsen sem jobb.Nem tudom írtam e nemsoká megyek.Megszületett Ármin.
Gratulálok hozzá!
Én már feladtam. Tegnap voltam munkaügyi központba. Volt egy állás, amit aznap raktak ki reggel. Fél kettőig 70-en jelentkeztek rá. Esélyem sincs... :S
Még az email címét is megszüntette.de írok neki lapot.
Szerintem a tehetetlenség is összetör mindent.Meg talán bele sem gondoltam neki milyen ezt megélni.Lehet én sem reagáltam mindenre jól.Mióta tudjuk lesz meló azóta még a kedvünk is jobb.Bizakodóbbak vagyunk.
Passz, én még soha nem csináltam.
Csajok, mennyi idő alatt sül meg egy teljesen felolvasztott hurka?
200 fokon sütöm :)
Hála égnek, már itt volt az ideje. Gondolom a pénzt nem kaptad meg....
Tegnap és ma is ritkán voltam, de ahogy olvastam nagyjából minden oké.
Azóta megváltozott? Jobban kijöttök?
Köszi a sok jó kívánságot.Örülünk nagyon.Így már könnyebb lesz nekünk.:D))Itt minden rendben?
Csak egy pici piros pötty van. A doki is azért küldött el, mert fogalma sincs, mi ez.
Zsibbad a lábam tegnap este óta, folyamatosan, pedig nem szabadna, de a seb tiszta és szép.
Szia Adél, múltkor mikor voltál, olvastam a jóhírt (párod munkát kapott), hála égnek rendeződnek a dolgaitok.
Ne aggódj! Ha lenne benne valami, akkor fájna, meg gennyesedne, biztos tiszta a seb, ha nem látszik kívülről.
Az nem semmi, de azért vigyázz magadra.
Sziasztok csajok!Remélem jól vagytok.Itt esik.tegnap sikerült eláznom nem kicsit a legnagyobb zuhiban is megy a vonat.
Igen, csak még sül a hurka. Meg párom mondta, hogy elkísér, és megvárom őt. :D
További ajánlott fórumok: