Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
sziasztok !
itt még most is forr a levegő
:))) Az! Néztem a postaládát, már be sem dobták. Gondolom elég határozottan mondtam, hogy nem érdekel....:)))
Viszont jött új Starkl katalógus!
Most megyek, párom hazajött!
Milyen muffin? És a torta, milyen lesz?
Néztem a lapcsánkádat, ez kisebb, mint amit én szoktam készíteni.
De jó, akkor Hoxa találkozó! :)
És megint nem csábultál el?:-))
Délelőtt itt is beborult, reménykedtünk mi is egy kis esőben és lehülésben, de semmi. Még mindíg rekkenő a meleg, bár most elkezdett kicsit fújdogálni a szél.
De jó ötlet!Meg is csináljuk!
Este még rendelésre muffint kell sütnöm, holnap meg egy tortát, mert a barátnőm szülinapjára megyünk. A legjobb azonban a csütörtöki program lesz, amikor az itt megismert Anuszikáékhoz megyünk vendégségbe:-))
"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. " (Hemingway)
Babu drága! Ezzel az idézettel szeretnék még legalább ötven évnyi boldogságot kívánni nektek így utólag is!
Hát a fejem nem jobb, de legalább aludtam. Lemegyünk a játszóra, remélem nem ázunk meg nagyon, ha egyáltalán lesz eső itt!
Este jövök.
Sajnos igen...
Nagyon sok olyannak nincs munkája, aki dolgozna... :S
ÁÁÁÁÁ! Még a kiskönyvet sem adták oda, csak ha az Államkincstártól megkapom az igazolást. De azért aláirattak egy csomó papírt, elvileg engem ott felvilágosítottak mindenről...gyakorlatilag pl. a képzésekre, Start kártyára is én kérdeztem rá....A nagy magyar valóság....
A csaj a technikusi képesítést vitte csak gépbe, azt mondta a fősulival úgysem találok semmit..klafa....de nem fogom hagyni, vigye csak be! És ha pont ilyen végzettséggel kell valaki? Ezek olyan nem törődömök, hogy az már vicc....
Ja, egy másik is volt!
Tegnap kaptam egy másikat is, bár ott fekvediktálás lett volna felvételi elbeszélgetés helyett.
El is küldtem a francba!
Kicsit elkeseredtem, itt sírtam mikor másodszorra felhívtak.
Holnap este talizok a nagyfőnökkel, megpróbálom megbeszélni vele a dolgot.
Legalább egy valaki kiállt mellettem, mert neki sem mindegy, hogy kivel dolgozik együtt.... :S
De, akkor is mekkora szemétség! áh!!!
:DDD Nesze neked!
Á, későn jött haza. Majd megünnepeljük anyuval együtt (névnap).