Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Most kicsit el vagyok keseredve. Lett volna egy álláslehetőség, amire ketten már rábólintottak, és miután rábólintott a harmadik is, az, aki másodiknak bólintott rá, felvette az aktuális barátnőjét :S
Bocs, kicsit kuszán írtam le.
Ma este találkoztam volna azzal, akinek végül kell rábólintania. Lemondtam, mert így nem sok értelme van.
Viszont az, aki elsőként rábólintott, most harcol azért, hogy engem vegyenek fel, mivel a fitalemberke úgy váltja a barátnőit, mint más az alsóneműjét, és nekik valaki állandó kell :S
Köszi!
Még nem csináltam meg. Másnap akartam, erre párom befalta este az összes gyümölcsöt :S
Volt ünnepi vacsi is?
Majd délután, esetleg este! ;)
Üdv nálunk!
Vásároltam. :) Marha jó dolgok vannak a Rossmannba. Macsek kapot kosarat. Kutyatappancs mintás. :))))
Beijedtem reggel, akkora felhők voltak, így bicóval elindultam, ha esne hamar hazaérjek, erre száz ágra süt. Nem baj, mert ma is mosok, legalább hamar megszárad. :)
De! Előtte pizzáztunk, így csak egy-egy szelet csúszott le.
Küldjek? :)
Olyan finom! Nem azért...:)))) Raktam a tésztába rum aromát is. ;)
Köszi! Ez a 7. :)
Gondoltam ám rád közben, a zselés tetejét mikor készítettem! :))))
Óóó gratulálok neketk:)
Megnézem.
A mester áll derékig a sz@rban. Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. A mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit. Feljön, kér egy kalapácsot , igazít valamit. Ez így megy addig, amíg el nem készül. A mester feljön és mindenhol csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek.
Odaszól a segédnek: -Na látod fiam, Ha tanultál volna , akkor nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod!
Hm! Nagyon jó néz ki!
Boldog házassági évfordulót!
Ez hányadik?
Majd vasárnap! Most én számolok vissza! :)
Raktam fel képet a tegnapi gyümölcstortáról (házassági évforduló). Elmondhatom a szívem csücskét adtam neki! :)))))
Most mentek? Húú de irigyellek benneteket!
Érezzétek jól magatokat.
Gondolom mi munka míg egy jó zacskónyi elkészül. :))) De van hozzá türelmed azt tudom! ;)
Jó éjszakát neked és a később jövőknek is!
Jojjo meg csuklik szerintem! De készülj megyeeeeeeeeek!!!! :DDD
Óóó te szegény!
Azért pihenj is nekem!
Jó pihenést mindenkinek! (ha tudtok ebben a melegben.)