Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
nem tudsz aludni, de kell pihenni..
én a héten szabin voltam.. hétfőn kezdek!
szia!
jó, hogy azért néha benézel ide..te is , én is!
én már ezt is, azt is csináltam, nem mindenhez van kedvem.. az elmarad..
nekem megvannak a kedvenc fórumjaim..megnézheted az interaktivitásban..melyek.. nem nagyon szoktam bárhol járni..
egy kicsit csak.. de ahhoz képest milyen nagy volt a kiesés,könnyen alkalmazkodtam..
te hol dolgozol?
március 1 -től dolgozom egy varrodában..
nagyon sok a túlóra, nem tudom mikor szabiról viszamegyünk hétfőn.. így folytassuk-e napi 11 órával..?
több mint egy évet nem dolgoztam..adig elég sokat hoxáztam..de most vissza kell fogjam magam!
téged még nem láttalak erre..
még sokszor a család is alig van eggyütt.. alig figyelünk egymásra.. sajnos..
itt a városban már barátom, barátnőm sincs.. a munkahelyi kapcsolatok azok nem barátságok..
itt a neten több emberrel megbarátkoztam..de nem mindig van szerencsénk egyidőben itt lenni.-.. s "ÉLőben" beszélgetni..
Sajnálom,hogy sok-sok kapcsolat,barátság fut zátonyra így,mert dolgozunk,pénzt keresünk és nem érünk már rá egymással törődni,beszélgetni,kikapcsolódni.........aztán meg jönnek a bajok kimerülés,betegségek a stressztől................stb.
Rohanunk a vesztünkbe.................:S
nem igazán... pedig mire jó ez a rohanás?
elégé hanyagoljuk a kapcsolatokat...:(((
szia!
hát persze hogy jöhetsz..csak az a gond ez a fórumn amely valamikor olyan élettel teli volt.. kihalóban..
mindenki elvan foglalva..
én régebben sokat jártam ide, de mióta dolgozom.. épp csak bekukkantok néha..
Sziasztok,jöhetek a fórumra?Van itt valaki?Látom napok óta nem volt senki:(
Hogy találok így barátnőt?
Sziasztok!
Mivel szinte semmi élet sincs már itt sajnos,így én is egyre ritkábban nézek be ide:(
Igaz,nem is sokat netezek...
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket szeretnék kívánni kis családom nevében is:)!
szia !
kellett ez a munka.. minden szempontból!
minden , minden szempontból!
bármilyen nehéz, s bárminek ki vagyok téve.. mindig arra gondolok.. milyen nehéz volt mikor nem volt munkám!
nekled is minden jót jívánok ..és a családodnak!