Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Oké! Csak meg ne fagyj!!! Kis forraltbort igyál tuti jó kedved lesz egész nap! ;)
A "szomszéd" kollégák lehiggadtak a veszekedés óta? Ha nekik rossz kedvük van az rád is átragadhat!
Halgass zenét sokat, ha tudsz meló közben! Kis mécseskéd (esetleg illatos) nincs? Az is baromi sokat számít!
A másik: pár csepp (számodra kellemes) illóolajat csepegtess a papírzsepidre! Ahányszor előveszed egyből feldob!
Látod! Másnak tetszik! Szerintem csak szokatlan még neked!
Mit jelent az erősebb smink? Mit használsz (rúzs, szemhéjfesték)?
Elmegyek a földhivatalba, sétálok kicsit, mert elég pocsékul vagyok. Utána leszek!
Akkor próbáld meg felhívni, hátha...Tudod: próba szerencse! ;)
Este csinálok :)
A fiúknak tetszik :)
A sminkem is :)
Rájöttem, erősebben is festhetem magam, mert a hajam miatt nem tűnik hivalkodónak :)
Olyan lehet, mint a magándoki. Ott is csak a vizsgálatért fizetsz, de mégis felhívod, ha tanácsra van szükséged :)
Szerintem simán fel lehet hívni :)
Hát nem egy órát akarok beszélni vele, csak szükségem lenne a tanácsára.
Sziasztok! Jól beöltöztünk, mert baromi hideg van. Elég érdekes felhők voltak (jó sötétkék), talán havazás lesz? Mintha mára mondták volna.
Kép a hajadról?
Szerintetek fel lehet hívni csak úgy a pszichológust tanácsot kérni? Mondjuk tegnap épp telefonon beszélt valakivel, amikor odaértem.
Sziasztok! Jó reggelt!
Hát nem is tudom, mit mondjak a hajamról. Másoknak tetszik, de szerintem meg tök fiús lett :S
Babu jó akció van a bookline-nál:
[link] news/ news.action?id=2826
Akkor mielőbbi gyógyulást!
szia! köszönöm!
kezdek jobban lenni!
Az! Direkt odaálltam, megnézni, mindenki húzott haza a gyerekkel.
Ilyen Dodóéknál nem volt. De olyan se, hogy 300 ft-os csoportpénzért valakinek habzik a szája....
Beteg vagy? Jobbulást akkor!
Itt már nem fúj annyira! Meló?
Látáskorrekció? Mert az 160 ezer körül van.
Írt azóta, hogy nem cserél. :)
Mik vannak.... Miért kell így viselkedni én nem tudom. Gondolom nem 10ezres nagyságrendekről van szó, no és a gyerekekről!Szégyen az ilyen!
További ajánlott fórumok: