Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ófiék megint alkottak: dióhéjba gyurmát raktak, abba pálcikát és kész a vitorlás. :))))
Akkor ez egy kicsit szószos dolog lesz? A tetején nem ég meg a tejföl? Olyan lesz, mint a rakott krumplin, hogy picit megpirul?
Aki kér prószát szóljon! Kettőt ettem, de dugig vagyok.
Karfiolos csirke:
karfiol
csirkedarabok(szárny, comb)
tejföl
reszelt sajt
szalonna
Nem írok adagokat, mert csak úgy szemre kell dobálni a dolgokat.
A karfiolt rózsáira szeded, de nem főzöd elő. A szalonnát kisütöd, és a pörcöket kiszeded a zsírból. A tepsibe berakod a kicsit befűszerezett husit, úgy, hogy közé tudd még ültetni a karfiolrózsákat. Megszórod a karfiolt is egy kis delikáttal, és rászórog a pörcöt. A tejfölbe keversz kevés szalonnazsírt,és a reszelt sajtot, és ezzel bevonod az egészet. Fóliázod, és betölöd a sütőbe. Jó húsz perc után a fólia lekerül, és szép pirosra sütöd.
Én most úgy csináltam, hogy főtt-füstölt császárszalonnát kockáztam, de nem sütöttem ki, úgy szórtam a karfiolra-csirkére. Így nem lett zsíros. Nekem így jobban ízlett.
Lehet, hogy rá kéne szoknom?
Á,most nem megy.Nálam elhatározás kérdése.És jelenleg a függőségem erősebb,mint az akaratom.Ja,és megnyugtaaaat. :DDD
Mogyi Rulez :DDD
:))) Tegnap kaptam olyan jó képeket. Az egyiken egy dohányzószoba falát festették meg úgy, hogy ha felnézel a plafonra olyan, mintha a sírból néznél ki temetés közben. Morbid csöppet, de állítólag segít a leszokásban. :))))))
Gyenge vagyok...ideggyenge:DDD
Milyen az a csirke? Milyen részeiből sütöd? Csak karfiol megy bele, vagy más is?
Mi már reggel, este befűtünk. Olyan jóóóóóó!!!! Most szellőztetek majd megint egy nagyot,mert sütöttem, és így is tök hamar meleg lesz!
Mikor kapcsolják be a fűtést?
Dolog volt, van, csak unjuk:)
Sziasztok! Nem régen értünk haza, itt is esik az eső. Most dugtam be a sütőbe a karfiolos csirkét, kicsit később eszünk ma, de sok mindent elintéztünk. Vettem magamnak egy cipőt potom áron, mert utolsó darab volt:-)
ÍÍÍszonyat hideg van! De hhééééé, nem úgy volt, hogy leszoksz?
Jégvirágos szép napot mindenkinek.Nem tudom, kinél milyen idő van,de én fűtök ezerrel.A teraszin bagóztam,állig bebugyolálva,és rángatóztam a hidegtől.
Ok, megkaptam, bocs hogy csak most válaszoltam, de egyszerűen lehetetlenség volt ideülni a géphez.
Használtam szemceruzát is, és sötétebb árnyalatú színeket szemhéjfestéknek. :)
sziasztok!
szép napot nektek!
most sajnos nem tudok beszélgetni, de du.jövök!
Tegnap találkoztatok ugye?
Szerintem simán. Csak nincs valami baj?
SZasztok, itthon fagyoskodunk!
További ajánlott fórumok: