Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Hát az biztos,hogy peregnek körülöttünk,velünk az események!Igaz,hogy kettesben még nem nagyon voltunk,pedig az is ránk férne!De még van időnk!Én is szép estét kívánok Nektek!Puszika!:DDD
Nekem is örömet okoztál vele,még ha ez nem is úgy sült el ahogy azt szerettem volna!:-((((
Én karácsonykor szeretném megnézni,mert akkor ha lehet még romantikusabb az egész!:-))))
Hűűű,milyen tartalmas és szuper napokat éltek mióta itthon van a párod!:-))))
Rátok fért már,nagyon!
Jó szórakozást kellemes szép estét kívánok!:-)))))
Na igen osztom a véleményed,tegnap voltam az utolsó ajándékokat is megvenni,és ami megy az már tényleg nem normális!
Nem akarok senkit megbántani,de olyat láttam,hogy tényleg látszik a tagon csóró és a 22.000Ft-os terepjáró dzsippet vette meg a gyerkőcnek,hitelből és lám a hülyeség felső foka kettőt vett belőle,de a pénztárnál a kisgyerekkel visszatetette a rágót ami 100Ft mert nincs rá pénz!Előttem intézték a kölcsönt!
Ha soha nem tudnék venni ajándékot akkor sem vennék fel rá hitelt!Akkor csinálok valamit!:-((((
Sajnálom,hogy ilyen orvosod van,és nem fordulhatsz hozzá!:((Mitől fog így meggyógyulni?
Nálunk rendben van minden!:))
Nagyon jól sikerült a gyerekeknek a karácsonyi vetélkedő!Megvendégeltük őket zsíros,meg májas kenyérrel,meleg teával,amit én ízesítettem,és hízott a májam,mert mindenkinek nagyon ízlett,egyfolytában dicsérték!
Férjecském egész délelőtt fát fűrészelt,most meg megyünk a barátnőmékhez,az előbb hívott telefonon,hogy főznek vacsit,menjük!:))
Idekopizom amit a pizsire írtam:
Épp ma mondtam hogy olyan hülyék az emberek így karácsony előtt - már bocsánat a kifejezésérrt. Mindenki hajt a munkahelyén, aztán miután végzett rohan vásárolni, kikészül, aztán takarít, süt főz, idegeskedik, és beájul a fa alá.
Én is szerettem a telet ezt múltkor Ritussal beszéltük is,de jó nagy hóval,hideggel zúzmarával és,hangulatosan!
Nem sárral,esővel meg őrültek házával mint ami mostanság van!:-((((
Szia!
Hát igen Niki alig vagyunk fent egyszerre!
Jól vagyunk bár beállt a könyökön de ennek már 4 hónapja,doki nem látott nem is keresem meg mindenre(mandulagyulladásra is azt mondja fogyjak le!)szóval ezért nem keresem!:-((((
Nálatok minden rendben????
Hát én sem vagyok oda a latyakért, de télért igen!
Már alig vártam a decembert.
Mindjárt visszajövök kicsit kell a gép a fiamnak,addig megyújtom a kandallóban a tüzet!:-))))
Sietek........:-))))
Elolvastam amit írtál és eg ydologban nem értek veled egyet: mégpedig abban, hogy igaz te indítottad ezt a fórumot, de nem te felelsz a topicért, és nem neked kell véleményt formálni, illetve kiállni valaki mellett vagy ellen...mert ez egyszerűen képtelenség.
Nem tudod megszabni, hogy ki mikor szól hozzá, és azt sem hogy mit.
Azért van egy összeszokott mag, aki majd ezt a kérdést megvitatja.
Én azt gondolom, hogy ez a fórum nagyon is remek kis fórum, én nagyon szeretek belépni kis szabadidőmba, és szerintem sokan vagyunk így ezzel, akinek pedig nem tetszik valami, az nyugodt szívvel következmények néklkül elhagyhatja a fórumot.
Szép szombat délutánt!:-))))
Sajna itt megint esik az eső,már nem kellene!:-((((
Mindenki ezerrel készül a karácsonyra látom,mert ma aztán nem volt valami aktív a fórum!:-((((
Puszi Mindenkinek!:-))))