Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Akkor neked jó napod volt!:)Én is összeírom, mert amilyen süsü vagyok, tutira elfelejtem.:D
Milyen sütit akarsz?Valami olaszosat?:))
Sziasztok!Hogy vagytok drágáim?:))
Nagyon fáradt vagyok, egész nap sütöttem papám élettársával: mézes krémest, 6 bejglit legalább, diós kiflit, kakaós csigát.Na jó azért a munka nagy része nem az enyém volt.Ma nem is ettem még.Hazajöttem anyumékhoz,itt is nagy a rendetlenség, mert ugye anyu nem tud nagyon takarítani mert beteg.:(Úgyhogy most nagyjából rendet raktam.
Kaptam a bátyámtól karira egy hajvasalót, most adta oda mert karira nagykanizsára megyek.Holnap megyünk vásárolni meg összeállítom a mézeskalácsház tésztáját, hétfőn kókuszgolyó, plusz megcsin. a házacskát, káposztás bejglit sütök.Huu jó sok munka!:(Tudtok még valami nagyon egyszerű sütit??
Ti hogy vagytok?:)Jó sokat írtam.:)
Szép estét Neked is!
Üdvözöllek a fórumon!:-))))
Szép estét,hölgyek.
Most ismerkedem az oldallal.Üdvözlök mindenkit.
Anya-baba mondom én,minek ír az aki nem tud!?:-((((
Megyek,beszélgetek a párommal a gyerekek jól elvannak(nagyfiúnál haverok,kártyaparti,kicsik játszanak!)így egymással is tudunk foglalkozni ebben a nagy rohanásban!:-))))
Holnap jövök,további szép estét kívánok pihenjetek sokat,mert holnap még közelebb kerülünk a karácsonyhoz így lesz hajtás!:-)))))
Puszilok Mindenkit!:-))))
Szerintem a legszebb dolog egy anya-bab kapcsolatban az,hogy szoptathat az anyuka!Én imádtam minden percét lehet ezért szokott le olyan későn!
Szerintem ez az intim kapcsolat amit átélünk közben soha sehol semmilyen körülmény között nem lesz már!
Velem alszik mai napig,igaz külön ágyon,de a mi ágyunk mellé fordítva!:-)))
Nem alszik most sem át egy-egy éjszakát és nem érzem tehernek pedig 7-8 éve nem alszok már egy egészségeset!Engem nem izgat majd alszok mikor akkora lesz mint a kamasz fiam aki már nem igényel annyit!
Tedd amit helyesnek ítélsz meg és ne foglalkozz azzal ki mit szól hozzá!
Én elítélem azokat akik azért nem szoptatnak,mert megereszkedik a mellük!:-(((
Nekem meg felkelt végre, úgyhogy foglalkozom most vele, aztán majd jövök.
Puszi
Engem nem zavar, de a családomat igen. Anyósom nagyon örül neki hogy még szoptatom, de amikor ennek hangot ad, és megdícsér a másik oldalon nagy csend...nos ez azért sokat sejtet, de nem érdekel.
Sok nagyszülő elfelejti hogy nem neki szüli az ember a gyerekét, és a mai világban sok dolog nem divat: pl. szoptatni amíg ő igényli, felkelni hozzá, amikor gondja van, és vele lenni, no de sebaj, én nem szeretnék divatos lenni, és nem érdekel hogy ki mit gondol, csinálom ahogy jónak látom.
Van több gondom is ezzel kapcsolatban....de majd egyszer csak megoldódik :)
Per után megy a c betű!
Apa megjött most lelépek kicsit!:-))))
Szép estét kívánok Nektek!:-))
Reméljük holnap többet beszélgetünk!:-)))
Ne haragudjatok,de most mennem kell!Nagyon nehezen teszem,mert tényleg olyan régen beszélgettem veletek,és olyan szívesen maradnék!De a férjem már sürget,hogy induljunk!Puszi nektek,szép estét kívánok!Holnap majd benézek!(talán hosszabbra sikeredik)
Már megint esik az eső!:((
Örülök,hogy jól van!Rosszalkodott a drága?
Majd este meg virgonc lesz, mi?
Hajaj,de mekkora örömöt!Most már nem kell mondogatnom,hogy bárcsak leadná a tv!Csak beteszem és nézem,ha kedvem tartja!:DD
Pont jött a húgom is,amikor néztük,ő is örült neki,majd vele is megnézem!:DD
Most épp alszik, már több mint egy órája, úgyhogy nem tudom mi lesz majd este :)
Szuperül van, él és virul, bár azért ma párszor "kihúzta a gyufát" nálam