Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Van Nektek lelki világotok?Hálátlan Perszónák!
Alig egy pár percig ugrottam el innen és már produkáltatok vagy 4 oldalt,hát van Nektek egy kis megértő szív ott bent??????
Már az ajándék is vicc volt, amit kapott mi meg azért kitettünk magunkért a férjem kapott egy flexet, amikor elmondta, hogy az van már neki a nővérétől meg 5 pár zoknit ez volt az ajándék:oDD
Na elmentetek babu, hol vagy?
:DDDD Háát nem irigyellek, szegénykém.
:o)))
Sógornős vicc nincs, mert az is egy vicc nálunk:oDD
De édes vagy:o)))
Nem is írtam nektek tök jó volt a céges karácsonyi buli gokartozni voltunk, aztán meg egy tök szupi kínai étterembe Pesten nagyon jó volt.
Nem hisszük, ugyanis ez kizárt! Nem véletlen született annyi anyósvicc, ilyen véletlen nincs!!
Miért nem mondod, hogy egy ismerősöd:)
Nem ez a fórum nem erről szól:o)
Még azt hiszitek velem van a baj:oDD
Nem is meséltem még, veletek álmodtam.
Egybowlingpályán találkoztunk, jókat röhögcséltünk, iszogattunk, de aztán kelt a gyerek, nem volt folytatás. Tudom gyenge sztori... de már az álmaimban is veletek vagyok!:)
ÁÁÁ csak majd kérdezi, hogy ki az a Babu Lee:oDD
Mesélj csak, én szívesen szörnyülködöm, és teszem össze a kezem , hogy az enyém nem ilyen!
:oDDD
Mit hozott neked a Jézuska inkább azt írd meg.
Jesszusom lányok, hogy nektek mire oda kell figyelni, hogy miket írogattok, meg kinek???? Ahhh de gyorsan belefáradnék én ebbe!
Lenne mit mesélnem a karácsonyról is, de azt hiszitek panasznap van és azt nem akarom:o)
Tudod mikor vettem volna fel ismerősnek....
ÁÁÁ keressünk valami más témát. Most azon vagyok elfogadom őket így.Ilyenek oszt kész:oS
:(
Van ilyen fórum, ha érdekel....ott lehet szidni, de ha nem akarod magad felhúzni...
Biztos a Bruce Lee ükunokája:oDDD
Persze muszáj volt:oDDDA sógornőm is rajta van és olyan kiváncsiak ugyanis kb. 1 éve alig tudnak valami infót.
És kínainak ráadásul!!!!! :DDD
Felhívta a férjemet, hogy befizeti őt 1 hétre síelni, kedves nem?
Láttam! :)
Miért őt is felvetted????? Az enyém meg lehet, hogy lement az alsó szomszédjához, ő bejelölt, de asszem törlöm...ne olvasgassa az üzenőfalat!
Persze azt hiszi majd valami pasinak írtam:oDD
áááááá le is szedtem mindent
Válaszoltam, szerintem anyósom tök kétségbesetten fog nyomozni kinek írtam:oDD
Ingyen korcsolyapálya! :DDDD
a mai kiruccanásomnak lőttek az előbb kilestem az ablakon és egy srác korcsolyával jött az úton:-)
Ne add meg minden adatod!!!!
További ajánlott fórumok: