Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Írtok! Nem én.... ma fogalmazásgátlót vettem be....
... tényleg mit van a kocsival? Apa hogy viselte a még nem is tudjátok mekkora költségeket? ;))
Aztán nehogy táncoljon álmában, mint Michael Flatney (jól írom?) !!!
Kedved jobb? Mi van a kocsival? Voltatok szervízbe vele?
Nekünk Peugeot volt, azóta nem kell francia kocsi! Jó a Szuzi is! :)))
Asszem én is leteszem, a szomszéd nagy örömére:)
Közben olvaslak Titeket mert lemaradok mint a kocsikerékről a dísztárcsa!:-DD
Nekem a kicsi 2. Gyurmázni szoktatok? Építgetős játék? Jó a sima puzzle kocka, vagy mi a neve, az a képkirakós! "Zeneszerszámai" vannak?
Vagyok! Most raktam le Ófit! Meg visszamentem, mert a hátát elfelejtettem bekenni.
ÁÁÁ mindegy is! Hagyjuk, volt egy kis gondom aztán arról beszélgettünk, nem lényeg tényleg! Mondhatnám szóra sem érdemes!
Valahol elvesztettem a szálat! :o( Ki nem tisztel?
Ez így van,neked is jár a tisztelet,mert Nő vagy,mert Anya vagy,mert Ember vagy!:-))))
Lányok lekoccolok porszívózni,majd gyüszök....:-)))
Puszka
Persze, teljesen igazad van, csak nem szeretem ha egy másik iránt elvárásokat támasztanak. Meg hogy a tiszteletet meg kell adni. NEMMMMM!!! A tiszteletet ki kell érdemelni.
Azt pedig nehezen viselem, ha állandóan én vagyok a hülye, és állandóan nekem kell benyelnem,merthát a tisztelet... hát nem én is ember vagyok!
én is:-) látom ma nem olyan vidám a hangulat.
levittem a szemetet, nálunk is korcsolyapálya van, így szobafogság. kislányom fest, de kezdek kifogyni a benti játékötletekből. főleg abból a fajtából amihez én nem kellek:-)
... akkor kapnak még egy lehetőséget! :o))
Olyan jókat írok! Csak lesek!
Soha sem tehetünk eleget a kapcsolatért,még ha éppen biztonságban érezzük is magunkat,nem szabad elfelejteni,hogy az ördög nem alszik.....legyen az egy másik nő,egy boszorka anyós,nehéz életkörülmény, vagy csak a féltékenység.......:-(((((
Akkor higyj magadban.......:-DDDDNem muszáj a másikban hinnünk,de ha mégis adsz egy esélyt még magatoknak akkor valamilyen szinten csak kell,hogy bízz mert egyébként nem adtad volna meg az utolsó utáni lehetőséget sem!
Néha bízni kell mégha nehéz is mert mi is elronthatjuk az életünket.Biztos nem csinálunk mindent jól .Ezért kell adni egy esélyt mindenkinek,hogy bizonyíthasson,de ha ez sem segít..
Én még néha a csodákban igen, lehet naiv vagyok??
ÁÁÁÁÁ, azért az már egy fél 5-ös:)
ÚÚÚÚ, az nem jó azért figyelj oda, mert az orrvérzés annyira nem vicces.
Nem aggódom már a helyzetünkön, majd lesz valami, én megtettem amit gondoltam, és kész.
Jobbulást a gyerkőceidnek!
További ajánlott fórumok: