Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Aztán majd más nemzet lányának nézik!!! Mellesleg a kéményseprőt sem kell hívni fél évig...:DDDD
Innen az összeset viheted.:D)
Én imádom.A kolléganőm vásárolt én ötleteket gyűjtöttem de ha kész lesz az új konyha bútor akkor bele lendülök .Sok jó dolgot láttam.
:-)))
Nézz ki a kéményen :-)))
Hahó! Itt még mindig semmi!!!!
Én meg csak a menekülő utat kerestem! :DDDDD
Szép jóó reggelt itt is :-)))
Nálunk még mindig szakad a hóóóó !!!:-)))
Na igen =DDD mi unokatesómmal simán eltévedtünk =DDDD
Nem szédültetek el az IKEA-ba?? Egyszer voltunk, de olyan klausztofóbiám lett! Anyuval és a párommal voltunk még Dodó születése előtt. Kacskaringóztunk....:))))
Vettetek is valami szépet?
Hétvégén itthon volt Ádám sütés főzés meg Máté jelentkezési lapjával eltöltöttük az időt meg a Dénesével is.Tegnap buli Pesten voltam az IKEA-ban.
=D Vagy valami más háromszögben, itt is van, Magyarországon valami, csak nem jut eszembe a neve...
Hol voltál eddig? Eltűntél a Bermuda háromszögben????? :DDDD
De jó =) pároméknál is kinyílt a hóvirág, olyan szép =)
Sugi a Balatonnál lakik, nálunk meg kikeltek a tulipánok és a krókuszok! .)
Napsugi, a nálatok merre van? Itt most is szakad, csak ahogy lefér =P
Babu, nagyon optimista vagy =DDD
Nemsokára itt a tavasz! Kitartás!!!!!
szia Babu
Nekem nem esett jól....:-(((
Már nem akarok havat....napsütést akarok, zöldelő rétet virágokat!!!:-))))
Szia Sugi! Jól esett, hogy jól esett? Még jó, hogy nem méteres!!! :)))
Csak lesek, meert itt semmi hetek óta! Volt az a nagy havazás, tudod, mikor áram se volt, aztán azóta szépen elkopott!
Nálatok mekkora?
Sziasztok, szép reggelt!
Nálunk esett egy kevés hó az éjjel ,de most nem esik.
Szia Babu!
Mi újság? Nálatok is nagy a hó?
Sziasztok!
Viki, jobban vagy? Vagy miért voltál eltűnve?
Mi újság veletek? (mindenki...)
Paradicsomos tésztát, amit kint mutattak még, egyszerű, gyors, de isteni és semmilyen "fix" vagy kész öntet nincs benne. Emailbe holnap elküldöm a receptjét(kép is van;))
További ajánlott fórumok: