Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Úgy is magam alatt voltam picit.
A párom hazament, én itthon maradtam, és most olyan rossz :( :)
Nincsenek barátai, azt mondta neki ellenségei vannak itt. (Előtte meg pont azt állította milyen jó kolléganői voltak. Mondtam eljárhatna velük úszni. Akkor rávágta, hogy azok is hülyék! :DDD )
Nem értem minek költözött vissza? Egy kis faluba lakott, mikor elváltak akkor költözött oda. Miután a férjem apukája meghalt akkor jött vissza a házba. Azóta ilyen barom. Előtte is csípkelődött, de azért az már túlzás, amiket sokszor megendeg magának!
Sejtem az is lehet az oka, hogy a kedvenc menyét nem akasztja ki a beszólásaival, mert azt szokta rá mondani anyós, hogy ő csak vörösödik, mikor cseszteti.
Nem fárasztok tovább senkit! :)))
Babu én asszem alszom egy hatalmasat. Haha, jót röhögtem magamban, mikor volt hogy hatalmasat aludhattam, már idejét sem tudom:)
Jó éjt neked, NYUGODALMAS jó éjt!
Szegénykém, annyira rettenetes lehet ez! El sem tudom képzelni azt hiszem!
Utálatos manipulátor, de nem veszi észre magát? Gondolom nincsenek barátai! Hát hogy lenne már!
Na hagyjuk is, nem akarom az estédet tönkretenni, tényleg nem!
Mondjuk tényleg jobb, mint a másik 2 "megoldás"! Az a rongy olyan gusztustalan szerintem! Főleg mikor azt rágják, nem csak fogják! Van aki azért vesz 2 db-ot, hogy míg kimossa az egyiket ott a pót.
Dodóval szerencsénk volt, mert nem használta csak pár hónapig, utána nem kellett neki.
Mit gondolsz miért buktam ki most is? Már egyszer felhúzta az agyam Dodó névnapján. Régebben azért böffentett valamit a telefonba. Most semmi...De azért menjük őt köszönteni, na várhatja!
Nem tudom mit játsza az eszét álandóan? A szülinapomkor pl. idejött, mikor megkértem, hogy ne jöjjön (előtte hívott). Akkor dobta a pénzt az aszatlra, hogy megveszem, ami "kő"...én nem ünneplek szülinapot, minek? Hogy még azt az ünnepet is szétcsessze?
Régebben tudod mit csináltam? Felcipeltem Ófit babakocsistól az emeletre, mert ő látni óhajtotta...meg a többi. De nem leszek a csicskája, annak már vége...sőt semmije se leszek. Egyedül a fia felesége vagyok és slussz. majd keres magának másik játszótársat, mert én vele befejeztem!
Rászokott! :( Én meg hülye voltam és hagytam! :(((
Nappal, ha dolgozóba van nem kell neki, csak ha alszik. Itthon úgy dugdosom! :)) Mindig elvonom róla a figyelmet!
Egyébként ha nagyon fáradt simán elalszik nélüle.
Nektek van?
Ő???? Tüntetőleg nem jön! Mikor ideköltöztünk (2 éve) akkor is elfelejtette Dodó név- és szülinapját, de Ófinak már hozott ajándékot a szülinapjára, mert aznap mentünk anyuékhoz és arról tudott. Gondolom nem akart a szüleim előtt égni... :)))))
Kismotort kapott a következő szöveget nekem címezve: "Neked úgyse fog tetszeni kislányom!" :P
Mondtam, ha a gyereknek tetszik az számít! Ő ilyen...mindig valamit kell vakkantania, anélkül nem élet az élet!!!
Köszi! Aranyos vagy! 2005. szeptember 24.
Jó rég... :)
Meglestelek Benneteket.....
Nagyon csinosak vagytok.....:-)))
Mikor volt az esküvő?
Ismerős!:)
Karácsony környékén mesélte - amikor még cigizett, hogy elkérték tőle a személyit amikor cigit cásárolt. Feküdtünk a röhögéstől!
:))
Olyan ciki volt, mikor másodjára feküdtem bent terhesen és jött látogatni, megkérdezték, hogy hány évvel fiatalabb? Mondjuk nálam 3 és fél évvel idősebb....:DDDD
Már fűztem, hogy növesszen bajuszt, szakállt, akkor idősebbnek nézne ki. :DDDD