Lefogytam, és lóg mindenem.Lehet ezen segíteni? (tudásbázis)
"Visszajöttek." :-) (Talán túlságosan is!...)
(Még) nem lógnak, de láthatóan nem abban a magasságban tartózkodnak, ahol kellene. Sajnos nyilvánvalóan örököltem anyámtól a laza, gyenge kötöszövetet / az arra való hajlamot... :-( Így hát engem is érdekel, hogy ki hogyan harcol ez ellen (mindenekelött eredményesen, nem szélmalomharc-szerüen).
Tevedsz, igaz, mindketto nehez, fogyni is es izmosodni is, mindenhez akarat kell, megis, amikor mar alapjaraton sovany vagy, konnyebben latod a veget!:)
A taplalkozasra nagyon nagyon oda kell figyelned es ha komolyan gondolod es nagyon hamar, drasztikusan feszesen akarsz kinezni, akkor oda kell vagnod sulyzozassal.
En is ectomorf vagyok, vagyis soha nem volt sulyfeleslegem, kimondottan vekony vagyok, ennek elonye, hogy nem hizom el viszont hatranya, hogy meg kell dolgozni jobban az izomert. Egy ectomorf is lehet lottyedt testu, ha nem figyel oda. A kardiorol lebeszellek mert az nalad felegeti a maradek izmodat is, ha amugy is nehezen izmosodsz, azt a keveset is elveszted kardioval mert ugye, ha zsirod keves van, ahhoz pont nem akarodzik nyulnia a szervezetnek es izombol meg szivesen vesz el, ugyhogy megint csak a sulyzo marad. Kiegeszitheted jogaval :)
Én olyan ember vagyok, akit a sorstársak nyomora nem tesz elégedettebbé önmagammal szemben - de most mégis mesélek valamit, abbéli szándékkal, hogy ha lehet, enyhítsek a bánatodon...
Én egész életemben molett voltam(nem túlsúlyos, de "tenyeres-talpas menyecske"). 2003-ban, akkor mindössze 19(!) évesen egy drasztikus diétának köszönhetöen egyetlen hónap alatt 11 kg-t fogytam. Addig rendkívül büszke voltam a nagy, kerek melleimre. Addig. Ám a cicik helyén csak egy kis fonnyadt bör lifegett. 19 évesen sokkal rosszabbul néztek ki a melleim, mint neked 44 évesen! Annyira sokkolt a dolog, hogy visszahíztam... :-( Ez van.
Enni kell normálisan. Sok fehérje amiből lehet izmot építeni. Szénhidrát minimális.
A legtöbb fogyásnak ez az átka, a test nem a zsírt bontja le, hanem az izmod, és utána marad egy olyan test ami kilóra kevesebb, kinézetre meg plöttyedt.
Nekem is volt pár köröm amíg kiegyeztem magammal :D hidd el tudom miről beszélsz :D
Akkor nagy elcsépelt mondás, de igaz: amíg te nem fogadod el magad, addig más se fog. Tegyél olyat amitől megszereted magad. :D
Semmi gond nincs veled! Nem is értem mi a baj? Fiatalabb már nem leszel, én sem. És?
Jól nézel ki, és szerintem rajtad kivül mindenki így látja.
Megneztem a kepet es nem ertem mirol beszelsz! :) Egyaltalan nem nezel ki rosszul!
Egyebkent a Lakatos Marknak volt az a fogyos musora, abban lattam, hogy kozmetikai kezelesekkel milyen jo eredmenyeket ernek el borfeszesites teren.
Szerintem eltúlzod. Egyáltalán nem vészes, sokkal rosszabbra számítottam.
Igazuk van, akik azt tanácsolták: építs izmot.
nincs ezzel semmi baj sztem torna és valami jó feszesítő krém. jól nézel ki.
én azt hittem hogy olyan vagy akin 15kg bőrfelesleg van. ne aggódj.
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Hogyan lehet segíteni, hogy egy telt nő szebbnek lássa magát?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?