"Lécccci ne töröljétek" fórum (beszélgetés)
Helló Lányok!Bocsika,ma nem leszek aktív,mert alig aludtam éjjel:-( Eddig meg még mindig volt mit tennem-vennem és nem aludtam.Most meg már nem merek,mert akkor ismét szenvedés lesz az iccaka:-/
Médy,mit főztél?:-)
Sziasztok!
Olllllyyyan finomat főztem! Majdnem kinyaltam a lábost is :D :D! Bár megfogadtam,hogy először és utoljára,mert az egész konyha olyan lett..menekülnöm kellett a kaja elöl nehogy lelőjjön :D :D! Már vártam,hogy mikor lesz kész,mert mindjárt csempét lehet takarítani :D :D
Köszi a képet:)
Gyerekek, de utálok buszozni, és ma busszal kell bemennem anyámékhoz, mert nem pazarlunk, hogy két kocsival járjunk:S Úúúúúgy utálom az embereket!
:)) azt meghiszem! ezzel én is így vagyok különben!
sokszor jó volna a csend, de mior alszanak azt várom mikor ébrednek, mikor elmennek meg azt hogy bár jönnének már haza!
Sziasztok! :)
Mizujs itt? Én este alig tudtam elaludni :s..forgolódtam csak,forgott velem a világ! Fogalmam sincs,hogy mi volt velem,de nagyon vártam,hogy elaludjak :s
:)
Most, hogy nincs itthon a Szaros unatkozom:S
Hiányzik a zsivaj, meg a rendetlenség:D
Dana innkább apás, mert ugye mindig velem van, én nem vagyok hiánycikk:DD
Meg a mama a sztár, mert ott mindent lehet, és körülötte forog a világ amikor ott van:)
Aha, szerdán reggel megyek, csütörtökön meg amint megkapom a zárómat, jövök:)
Nem vészes, csak a műtét ne lenne:D
Szia Drága!
milyenkis poénos aneszteziológus! tényleg cuki!
biztos rendben lesz minden! És akkor csütörtökig leszel benn?
Sziasztok:)
Szép reggelt mindenkinek!
Én már túl vagyok a kórházozáson, tök cuki az altatósdokinéni! Megbeszéltük, hogy holnap reggel vár, hát nem édi:D
Sziasztok! Szép napot!
Vero! Elküldtem a bogyó nevét! így rá tudsz keresni
Én elmentem lefeküdni,de alvás az nem volt.
Nekem nem csemetém van, hanem egy kis boszorkám!!
ezek szerint mindenki csemetéje jól alszik, ennek örülök :)
én meg itt elvagyok magányosan, majd holnap....
szerintem , lehet privibe akarta küldeni, aztán ide becsúszott :)
itt mindig van valami meglepi :D először ősmolylepkénk, aztán meg ez a titkos személy :)
ha itt lenne zsani már gőzerővel nyomozna :)