Küzdjek érte, ha úgy érzem, ő az igazi? (beszélgetés)
:DDDD Lehet hogy nem is az ő száma... De ez lényegtelen.
Tudja a nevedet, tudja a megtalálási helyedet, tehát ha érted remegne azóta reggeltől-estig, akkor tuti megszerzi Ő a számodat. :(
Sajnos ez sehogy sem pozitív...
Szóval most az van, hogy nincs semmi. :D
Legalább tudnám, hogy nem akar tőlem semmit, úgy muszáj lenne elfelejtenem, túltennem magam rajta, de így..., hogy nincs semmi. :(
:(
értem
Ha az anyukája mondja neki, hogy bejön nekem, és ha én is tetszem neki, akkor már valószínűleg felkeresett volna, felnézett volna iwiw-re, stb.
Nem vagyok hülye, tudom, hogy mi van, csak valahol reménykedem. :(
Ugyan már!
Ha nem akar belevágni egy új kapcsolatba, akkor jobban jársz, ha nem is kezdesz vele, mert akkor még az előzőt szereti/siratja... Ha ez így van, akkor miért akarsz pótlék lenni?
Ha meg nem így van... akkor az előbb leírtakat lehetne ismételgetni.
5 éves kapcsolata nemrég lett vége, szakított vele a barátnője. Lehet, hogy fél belevágni egy új kapcsolatba.
Természetesen semmit nem jelent, hogy az anyukája szerint szép vagyok (ha tényleg így gondolja, és nemcsak kedveskedni akart anyumnak), de ha valóban így gondolja, már mondta volna a fiának. Nem?
Szerintem is így van! Szerintem ha egy pasi akar valamit egy nőtől, akkor megtalálja a módját a kapcsolatfelvételnek, mielőbb.
Persze, hogy nem lehet igazi. Csak működnek a hormonok, jó a biológiai. :)
én is...
épp ezért írom ma már,amit írok:)
:DDD Igen, ez így van!
Van, aki okos, más kárán tanul, és van, akinek meg kellenek a csattanós pofonok ahhoz, hogy leszűrje a következtetéseket.
Sajnos én is sokszor az utóbbiba tartozom. :)
hát ezért kérdeztem...
így nem lehet igazi valaki....legalább egy kis beszélgetés stb...de ha az anyja mondja hajtson rá,az nem azt jelenti a fiának is bejön,mert ugye akkor a fia már hajtott volna rá..nem???én vagyok lehet dilis már:DD
Annyit tudok róla, amennyit anyukám mesélt, illetve, hogy doktor, komolyabb stílus, normális, inkább az-az otthonülősebb fajta (pont mint én). Jó családból származik, művelt.
Nem beszéltem vele, csak kb. két mondatot.
Persze hogy kínos... De borzasztóan sok kínos dolgot élünk át életünkben. :)
Lehet, hogy neki erre van szüksége, azért nem bír magával. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- Elvált pasi, lány gyerekkel, oda van érte. Nekem azt mondja, szeret. Néha nem érzem.
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Nincs önbizalmam és nem érzem értékesnek sem magam.
- Belefáradtam az örökös vitába, harcba, hogy küzdjek érte....
- Szeretek örömet okozni, bár úgy érzem, hogy nem értékes ez ma már.