Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kutya sétáltatás szabályait akik nem tartják be... mit lehet tenni ellenük? fórum

Kutya sétáltatás szabályait akik nem tartják be... mit lehet tenni ellenük? (beszélgetés)

1 2
2011. febr. 27. 13:42
Miért támadja meg a többieket a kutyád? Nincs hozzászokva más kutyák társaságához, vagy titeket véd ennyire?
2011. febr. 27. 13:40
Én is azt gondolom, hogy akinek veszélyes a kutyája elsősorban neki kell megoldania a problémát.Úgyhogy csak részben van igazad, a kisebbik részben.
2011. febr. 27. 13:39
Feljelentheted Őket persze, mind a harminchatot, csak aztán tényleg ne tedd be a lábad többet a parkba.
2011. febr. 27. 13:38
van a kutyádon szájkosár? Mert akkor nehezen verekszik össze más kutyákkal. ez is a kutyasétáltatás szabályai közé tartozik.
2011. febr. 27. 13:35

Sziasztok!

8hónap elteltével betelt nálam a pohár.Van 1 francia bulldogom akit természetesen pórázon sétáltatok,mellete a kislányomat babakocsiban.Van itt egy nagy park Pesterzsébet központjában ahova kiszoktunk menni,de mostmár nem merek.Állandó jelleggel póráz nélkül sétáltatják az emberek a kutyájukat csomószor oda jön az enyémház más kutyája erre a gazda meg annyit mond:Nem bántja erre én mindig mondom az lehet de az enyém igen..na erre visszahivja csak ebben az a gáz,hogy a kutya jól megránt miatta a póráz rendszeresen eltörik..stb de a legnagyobb probléma h egyszer kifogják nyirni a kutyámat mert tegnap pl:Egy pit bullt és egy bull mastifot sétáltatot a srác póráz nélkül,mind kettő oda jött az enyémhez aki persze támadta volna..ráaodrditok a srácra mire ő ez a pit bull a környék legbarátságosabb kutyája..na most kérdem én ha az én kutyám rátámad majd a pit bull odébb áll?kötve hinném..és inkább nem tippelek melyik nyerne..ja és multkor a sétáló utcában sétáltatta póráz nélkül a játszótér mellett..de még volt jó pár ilyen eset..szóval elegem van attól mert nem bánt az ő kutyájuk az enyém ha pórázon rátámad igenis visszafog támadni és gyerekkel együtt nézhetem hogy gyilkolják meg...mit csináljak?A park mindenkié jogom van ott lenni,de igy nem merek...fel lehet őket jelenteni ha igen hol?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook