Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
755 kutyám van
Köszönöm nektek :)
*amelyiket kértem
.D
közönöm az eddigi jeleket,kereszteket és szivecskéket,ölelést még mééééég,így tuti hamar meggyógyulok ;)
köszi mindenkinek aki eddig küldte bármelyiket,amit kértem
Nagyon-nagyon nagy örömmel láttam, hogy már 602 db órám van :)
Köszönöm Nektek és elnézést, ha néha nem küldök jeleket, de elkóborgok ilyenkor :)
:)
Nem mindig figyelek ezt fórumot,a legtöbben benne vagytok a kedvencekbe és már nagyjából tudom,hogy ki mit gyűjt,igyekszem azt is küldeni :)
Néha hibázom én is :)
Jaj, bocsi, de elkéstél!:)
Javítok gyorsan:)
Még jó, hogy elolvastam, mert épp Te következel nálam:)))
Akkor mit küldjek?
Sziasztok!
Mi lenne, ha ma mindenki mindenkinek szívecskéket küldene Valentin Nap alkalmából?:)
Nekem most valami olyan jel lenne a kívánságom,ami megdobna egy kis "gyógyító hatással",mert betegeskedem:( pl a kereszt,vagy volt régebben ugyebár a gyógyszer jel,de ha jól látom,az most nincs....
ha sokan külditek,hátha bejön és mielőbb rendbe jövök:)
köszi Mindenkinek előre is <3
Köszönöm lányok!Sajnos este még 1995-nél kikapcsoltam a gépet,kaptam azóta 30 jelet és ugyan ott vagyok :) De 5 csak össze jön ma míg itt vagyok :)
Mindjárt viszonzom mindenkinek a jeleket!!! :))
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..