Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Köszönöm Rita a tripla puszit!Nem adni jó,de kapni is! ;)
Szép napot mindnekinek!☼
Megvan a 6000. virágom!:)
Menyustól kaptam, nagyon köszönöm!
És Nektek is az eddigieket. ♥
Szép Hétvégét Mindenkinek!
Hétvégén keveset tudok itt lenni , de ígérem ha azért küldtök nekem jeleket, duplán viszonzom:)
Köszönöm és az eddigieket is:)
Slyte remekelt, most töle kaptam duplát:) Köszönöm.
Nyugi, attól Te még nem lettél szívtelen. :)
Küldünk újakat.
Szép napot mindenkinek!
Már tudok küldeni jeleket,remélem senkit nem hagytam ki:)))
Jó reggel Mindenkinek!
Tegnap és éjszaka Slyte és angyaliérintés duplát, és csiga4dada 5!!! jelet küldött egyszerre!:)
Köszönöm nekik, és mindenkinek aki küldött!:)
Köszönöm !Betti-től, Gretaa-tól, Györki Mária-tól is dupla jelet kaptam:) Nagyon ügyesek vagytok:) Nekem nem sikerül:(
De mindenkinek köszönöm a jeleket.
Jó éjszakát!
..ezek az aprocska jelek, arra utalnak, hogy képes lesz rá..
sztem.. most még én is félnék..:)) nem, hogy egy picurka..
igen kinövi, mert meg van az akarás..:)
tényleg akkor a zivatar van..?! én meg még itt szomorkodom az idö miatt.. azt tessék..
ittmár tök depisek az emberek lassan velem együtt.. nagyon várjuk a jó idöt..
Ebben bízom én is,ha nagyobb lesz,kinövi.
Tavaly,mikor táborban volt,a táborvezető meg tudta nyugtatni-bementek a kőházba,és minden rendben volt-még fel is hívott,hogy milyen bátran viselkedett.
Mondani könnyebb, mint megcsinálni.
A fiamat óvodás korában kapta el 1 zápor (a nővéreivel jöttek haza felé), utána évekig utálta, ha víz érte az arcát, szemét. A hajmosás is búvárszemüvegben történt sokáig :)))
Kinőtte.
sztem.. elöször magyarázd el neki,hogy a villám hogyan is épül fel.. meterologiailag.. és ha ugy érzed megértette.. akkor menjetek ki a balkonra udvarra és nezzétek meg, együtt hogy is müködik..
amit megért, attól már nem fog többet félni..:)
Minket 2010 augusztusában ért utol egy 100 km/órás széllökés a Balaton parton-röpködtek a matracok,a papucsok.A fiam szegénykém szedegette a cuccainkat,majd beültünk az autóba-akkor olyan sokkot kapott,hogy azóta rosszul van,ha villámlik.
Most pl. villámlik valahol a közelben,már dörög is-leköltözött a tetőtérből ide mellém,mert fent látja a villámlást.Igyekszik hamar elaludni.
Gondoltam rá,hogy elviszem egy pszichológushoz,hátha tud segíteni.
A lányom 6 éves,ő nem fél semmitől-felette durran,villámlik,nem szalad el.Azt mondja,csak a tornádótól fél:D
Hogy mindenfelé vihar van-e, azt nem tudom:)
De itt délen kaptunk rendesen.
Sajnálom:(
Nálunk csak anyukám retteg a vihartól, neki gyerekkorában volt egy nagyon rossz élménye.
Én nyáron is képes vagyok kiállni a legnagyobb zivatarba.
Az a jobbik eset,ha éjjelente ér ide,mert akkor átalussza,és mire felébred,már nyoma sincs a viharnak.
A legrosszabb,mikor úton vagyunk,ésakkor kap el minket:O-kirándulni sem tudunk menni a nyáron-csak ,ha egész nap száraz,zápor-zivatar mentes idő várható:O
Egyelőre még igen,de volt egy kis szél,mire fel a fiam becsukta az összes ablakot.O
Jön a hányinger a lavorozás,meg a rettegés,míg el nem múlik a vihar.Ilyenkor az időképen lóg,és figyeli a radar képeket:o
Viharfóbiája van szegénynek:(
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..