Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Rita kedves, köszönöm a négyszeres szivecskéket!
D1zsúlika neked is a duplát.:)
Fogalmam nincs, hogy csináljátok, de nekem sose sikerül. Nem baj, egyesével is szivesen küldöm. :)
...akkor én is köszönöm mindenkinek a sok-sok jelet és a 2130-adik szívecskét is...konkrétan Hibiscusnak
:)
Rita :)))
Tényleg te lettél a 7000-ik... Köszönöm szépen !
Köszönöm mindenkinek, az is lehet, hogy holnap is lesz valaki 7000-ik, mert mint mondottam, a Hoxa költi el őket :))
De mivel úgysem tudunk ellene tenni, meg aztán a kutyákat, oposszumokat is kell etetni valamiből, hát nem bánom :))
Köszönöm szépen, már több éve gyűjtöm, de minden reggel sokat veszítek. Bárcsak igazad lenne és együtt örülhetnénk a 10 000-dik jelnek!:)
Aranyos vagy Kriszta, puszikállak!:))
Gratulálok!!! :)
Én így voltam a múltkor veled,vagy 50x frissítettem,hogy sikerüljön,és összejött :)
Körülnézek ki a következő kerekségre esélyes áldozat :)
Sikerült:)
Jó sokat kellett frissíteni, majdnem úgy éreztem magam, mintha dominóra várnék.:)
Én is néztem reggel,de még olyan sok kellett,erre most a cél előtt elküldtem neki,pedig csak pár perc kellett volna :(
Igy akkor már drukkolok,hogy neked sikerüljön :)
Örültem neki nagyon!:)
Most arra várok, hogy cicánál én lehessek a kerek:D
Ciccca65 tőled jött a 2400-ik ölelős oposszum köszönöm!
Ám ez nem jött volna össze a többiek által küldött jelek nélkül!!!
Köszönöm MINDENKINEK!!!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..