Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Krumpliágyon sült disznótoros recept

Krumpliágyon sült disznótoros recept

A Krumpliágyon sült disznótoros hozzávalói:
Kb. 1,2 kg disznótoros:
2 szál májashurka
2 szál véreshurka
2 szál kolbász
1,2 kg krumpli
só, disznózsír


Krumpliágyon sült disznótoros 1.Krumpliágyon sült disznótoros 2.


A Krumpliágyon sült disznótoros elkészítési módja:
A krumplit fél cm-esre gyalulom, tepsibe terítem, megsózom. A disznóságokat kissé beáztatom, lecsepegtetem és a krumplira fektetem. Villával mindkét oldalukon több helyen megszurkálom, hogy ne durranjanak szét. Minden szálra rakok 4-5 kis kupac zsírt. 180 fokra állított sütőbe tolom, 30 percig sütöm, majd a disznóságokat megfordítom és újabb 30 perc múlva kész.


Kategória: Egytálételek receptjei


A krumpliágyon sült disznótoros elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook