Krémtúró állaga miért lett más? (tudásbázis kérdés)
8. globus (válaszként erre: 7. - 891542758c)
2016. jan. 14. 21:30
Én egy másikra... így viszont nem tudok hozzászólni.
De. Mégis mondtam valamit.
7. 891542758c (válaszként erre: 5. - Globus)
2016. jan. 14. 21:28
arra a kis laposra gondolok, aminek Mia a neve. Nem hisztizek csak nem értem miért lett más az állaga
6. 2ab16d5612 (válaszként erre: 4. - 891542758c)
2016. jan. 14. 21:27
Ízre pedig csont ugyanolyan mint volt... Ne hisztizz bazmeg :D egyed
5. globus (válaszként erre: 1. - 891542758c)
2016. jan. 14. 21:23
Ha arra a bizonyos vödrösre gondolsz, az mindig is folyós volt.
4. 891542758c
2016. jan. 14. 21:21
na mindegy, ez iigy ehetetlen
3. 2ab16d5612
2016. jan. 14. 21:19
Egyébként nincs benne annyi sűrítő anyag. Otthon tudsz csinálni pikkpakk és finom is :)
2. 2ab16d5612
2016. jan. 14. 21:19
Pénz
1. 891542758c
2016. jan. 14. 21:16
Régen túró meg krém állaga volt és nem folyt, most meg olyan mint a joghurt. Miért romlik mindennek a minősége???
További ajánlott fórumok:
- Ehet már egy 9 hónapos gyerek krémtúrót? Mindenki mást mond. Ti hogy gondoljátok?
- Mennyi idős korától adnád a következő ételeket egy babának: (Milli) krémtúró, túrórudi, virsli?
- Mikortól lehet adni a babáknak natur joghurtot, krémtúrot, danoninót?
- Nagyon sűrű lett a meggylekvárom, mit tudok tenni, hogy megfelelő állaga legyen?
- Mennyi idősen lehet joghurtot és krémturót adni a babának?
- 2 éves kisfiamnak sokszor édeskés (egészen pontosan vaniliás krémtúró illatú) a lehellete függetlenül attól, hogy mit evett. Mitől lehet ez?