Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Krémtúró állaga miért lett más? fórum

Krémtúró állaga miért lett más? (tudásbázis kérdés)


1 2
8. globus (válaszként erre: 7. - 891542758c)
2016. jan. 14. 21:30

Én egy másikra... így viszont nem tudok hozzászólni.

De. Mégis mondtam valamit.

7. 891542758c (válaszként erre: 5. - Globus)
2016. jan. 14. 21:28
arra a kis laposra gondolok, aminek Mia a neve. Nem hisztizek csak nem értem miért lett más az állaga
6. 2ab16d5612 (válaszként erre: 4. - 891542758c)
2016. jan. 14. 21:27
Ízre pedig csont ugyanolyan mint volt... Ne hisztizz bazmeg :D egyed
5. globus (válaszként erre: 1. - 891542758c)
2016. jan. 14. 21:23
Ha arra a bizonyos vödrösre gondolsz, az mindig is folyós volt.
2016. jan. 14. 21:21
na mindegy, ez iigy ehetetlen
2016. jan. 14. 21:19
Egyébként nincs benne annyi sűrítő anyag. Otthon tudsz csinálni pikkpakk és finom is :)
2016. jan. 14. 21:19
Pénz
2016. jan. 14. 21:16
Régen túró meg krém állaga volt és nem folyt, most meg olyan mint a joghurt. Miért romlik mindennek a minősége???
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook