Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Krémsajtos ananászos csirke recept

Krémsajtos ananászos csirke recept

A Krémsajtos ananászos csirke hozzávalói:
2 egész csirkemell
2 tömlős natúr krémsajt
1 nagy d.tejföl
0.5 l főzőtejszín
1 ananászkonzerv
20 dkg trappista sajt
olaj
liszt

bors
majoranna


A Krémsajtos ananászos csirke elkészítési módja:
A húst tenyérnyi vékony szeletekre vágjuk.Sózzuk ,lisztben megforgatjuk és forró olajon fehéredésig sütjük.Egy tepsibe fektetjük a kisült szeleteket.Meghintjük borssal és majorannával.A sajtot összekeverjük a tejföllel és a tejszínnel kicsit megborsozzuk majd ráöntjük a húsra.Megszórjuk az ananászkockával,és a tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A krémsajtos ananászos csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook