Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Krémes gyümölcssaláta1 recept

Krémes gyümölcssaláta1 recept

A Krémes gyümölcssaláta1 hozzávalói:
Négy nyári alma
Négy oszibarack
Tíz dekagramm eper
Négy szelet konzerv-ananász
Két evokanálnyi mandula
Két pohár víz
Három evokanál cukor
Két evokanál kukoricaliszt


A Krémes gyümölcssaláta1 elkészítési módja:
az almát kimagozzuk, szeletbe vágjuk, ugyanúgy az oszibarackot is. Az epreket félbe szeljük. Természetesen a saláta télen is elkészíthető, ilyenkor konzervet használunk, vagy más, télen kapható gyümölcsöket, almát, körtét, banánt. A mandulát durvára daráljuk. A gyümölcsöket tálba tesszük és alaposan összekeverjük. Főzés: a kukoricalisztet kevés vízben föloldjuk, belekeverjük a mandulát, cukrot, majd az egész vizet. Tíz percig kis lángon főzzük. Hagyjuk kihülni, közben meg-megkeverve, nehogy bőr képzodjön rajta. Ha kihult, ráöntjük a salátára.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A krémes gyümölcssaláta1 elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook