Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Igen, mindenki eszik, gondolom!
További szép délutánt nektek. Majd estefelé jövök! Sziasztok!
Na jól van csajok! Dolgozok, mert fél háromkor el kell mennem, és addigra jó lenne befejezni ezt az étlapot. Pizzás lapot csinálok, és csurog a nyálam egy kis pizza után, hogy jaj ez is milyen finom lehet!
Melcsi ezeknek csináltam most étlapot Balassagyarmatra (Colorado étterem, Madách Mozi, Dolce Vita Pizzéria) Majd ha esetleg betérsz hozzájuk, és a tányérod alatt ilyen lesz, akkor jussak eszedbe kicsit, jó!!!!!!!
Cicivel meg vagy áldva! Látom neked is ott vannak a terhességi csíkok a hasadon.
Ne aggódj, én is felvettem a nyáron a kétrészes fürdőruhát. Hát úgy néztem ki mint egy bálna.
Én nagyon szeretek főzni! 15 évesen már rá voltam kényszerülve a nyári szünetekben. Anyuék dolgoztak én pedig a bátyámra és az öcsémre főztem
De szeretek csak úgy kotyvasztani is, hogy ahogy esik úgy puffan...olyan mindent bele kaja, majd kisül belőle valami.
Huh, ez nagyon jól hangzik. :) Most megint éhes lettem.
Komolyan a végén még fogom magam, elkezdem előről olvasni, amit írtunk, és össze fogom írni a recepteket és ötleteket, amiket mindenki hozzátett. Még a végén csinálunk egy receptes könyvet :)
Én egyik nap olyat csináltam, hogy:
négyzeteket téptem alufóliából, minden négyzetbe tettem 2 szem karfiolt, egy marék bébirépát, egy fél marék kockára vágott burgonyát, egy-2 szelet bacont, meglocsoltam ici-pici olívaolajjal, fokhagymagranulátummal, borssal, grillzöldség keverékkel (de szerintem jó a vegeta is), aprított póréhagymával, szárított petrezselyemmel. Becsomagoltam, előmelegített sütőben, kb. fél órát puhítottam, utána kibontottam őket és még egy picit pirítottam.
Nagyon fini volt. Kettőnknek lett 4 csomag.
Neked is jó étvágyat...ez is fini...írjátok csak mit esztek...így legalább sosem kell gondolkodnom, mit is főzzek...
:-D
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt