Közös felügyelet (beszélgetés)
De mivel indokolták, a heti váltást?
Munkaidő beosztás miatt, esetleg?
Jobban belegondolva igazad van!
Az én szüleim is elváltak,anyu kapott meg,és nevelt fel.Láthatás volt apunak biztosítva,de mivel lelépett nem szívesen mentem hozzá/juk.Csak muszáj volt.Így eleve azt éreztem,hogy csak anyu szeret!
nem kiabáltam, csak elállítódott a gép.
Nem tudom elfogadni, hogy a gyerekeket dobálják, a két felnőtt miatt.
Anyapárti vagyok, de nem gondolod, hogy az az apának lenne szörnyű és elviselhetetlen, ha például csak kéthetente hétvégén láthatná a gyerekeit? A gyerekeknek szerinted miért lenne jobb, ha ritkábban lennének az apjukkal?
Megértem, hogy nehezen viseled, de a gyerekek miatt miért aggódsz, baj van velük?
Sajnos egy válásnál nem lehet igazságosan dönteni, mert az az lenne, hogy mindkét szülőnél ott legyenek állandóan. :)
a BIZTONSÁG, A STABILITÁS! gONDOLOM, NEM EGY UTCÁBAN LAKNAK,........NEM ÉRTED.
É
Elég elvált fiatalt ismerek, valóban, mindenhol az anyánál vannak. De náluk is mindkét fél alkalmas, tehát éppenséggel fordítva is lehetett volna.
Éppen elég az ismert gyerekeknek az, hogy néha ott alszanak. 3, és 5 éves gyerekekről beszélek.
Vagy 5, 2 .
Akkor ez egyszerűen megoldható, az anya lemond az apa javára, ha tényleg a gyerek érdekeit nézi.
Amúgy nem értek veled egyet, de a te logikád mentén ez a megoldás.
Mi a szörnyű az egészben? Az, hogy agyerek ki van mozdítva, a megszokott környezetéből!
Neked jó lenne, ha pl. egyik héten otthon laknál, másik héten a szüleidnél?
Most akkor hol az otthonuk a gyerekeknek?
Ekkora marhaságot még nem hallottam.:((((((((
Ez itt van, Magyarországon?:))
Sajnos nem lehet vele egyezkedni :(
Köszönöm szépen
Hát nem tudom.
Szörnyű lehet.
Nem tudok tanácsot adni. Hátha valaki volt már ilyen helyzetben és javasol valami okosat.
Mindenesetre, biztos, hogy van megoldás.
Gondolom az apával nem tudsz megegyezni, mert már megtetted volna.
Sok sikert és kitartást neked.
Nem bírom,de a gyerekeknek azt kell látniuk hogy anya erős és nem adja fel.....
Mindenkivel kapcsolatban állok,de senki nem segít.Gyerekpszihológusnál is voltun.Aki csinálta a szakértőit az szerint mindkét szülőhöz ragaszkodik a gyerek,nem lehet eldönteni.A másik a családsegítőben van ,ott legutóbb szerdán voltunk,mindent elmondott a kisfiú ami a lelkét nyomta.Viszont az ő véleménye nem érdekli a bírót.
Elhiszem, hogy totál kivagy és padlón vagy.
Nem tudom eddig, hogy bírtad?!
Gyerekpszichológus mit mond? Fel kéne vele venned a kapcsolatot. Gyerekjóléti, családsegítő...stb.
Persze,hogy elhiszem!
Nem lehetne elérni valahogy,hogy másik bíróhoz kerüljön az ügy?
Gyerekek,hogy bírják?
További ajánlott fórumok:
- Kizárólagos szülői felügyeleti jogot gyakorló anya vagyok
- Milyen okok vezetnek oda, hogy az apuka kapja a pici gyerekek felügyeleti jogát?
- Ti hogy oldottátok meg mikor született a kistestvér a nagyobbik gyermek felügyeletét?
- Közös felügyeleti jog válás után
- Váláskor közös felügyeletben megállapodott szülők, nálatok hogyan működnek a dolgok?
- Közös szülői felügyelet