Kozmetikus vagyok, segíthetek? (beszélgetés)
Nagyon szépen kösznöm!!!!!!
Van kozmetikai szakbolt? Hol van Bp-en ilyen, tudsz ajánlani Azt hittem, csk fodrászkellékes van.
Szia!
Ajánlottad,hogy a szeboreás bőrömre anaconda krémet használjak. Szeretnél vásárolni, de a dm-e, tesco-ba, auchanba nem volt seboreás bőrre való. Van ötleted, hogy nézzem meg, ahol esetleg kaphatnék? vagy rosszul keresem, mert nem az van ráírva, hogy seboreás bőrre? Köszönöm szépen!
Szia Julika!
Kismamaként, véleményed szerint, használhatok szőrtelenitő krémet?
Köszönöm.
Na meg én nem akarom a szakmádat izélgetni, de sok olyan kozmetikus van, aki nem ért a bőrkezeléshez!
Ez nem rád vonatkozik!!!! :) Volt egy kozmetikusom, aki nyomkodni nem tudott, de a pénzt elkérte, és egy csomó mitesszert ott hagyott! Azért azt is meg kell jól gondolnia az embernek kihez megy, akár egy fodrászt! Meg igen, ilyen fiatalon még nem kellene folyton kozmetikushoz járni, nem biztos, hogy jót tesz! De akinek meg muszáj, annak muszáj, magától nem tűnik el a mitesszer sem! Én láttam már neten elég durva képeket, megijedtem, hogy milyen heges volt meg pattanásos! Én még ahhoz képest szép vok! Már a neve is szörnyen hangzik, savas hámlasztás! De ha vkinek ez kell sajnos!
Meg igazából a gyümölcs, zöldség pakolások nem hinném, hogy rontanak a helyzeten, hiszen természetesek!
Aranyosak a gyerkőceid, megnéztem a képeket! :)
én is csak arra támaszkodtam amit te irtál,...de igaz hogy látni kellene,de azért én nem a savas dogot javasolnám kezdésnek ráadásul nem ilyen fiatal lánynak....
igy látatlanban pont ezért javasolom az olcsó egyszerű és megfizethet dolgokat hogy akinek nem válik be ne én legyek a hibás a kidobott pénzért...
eltünt a hozzászólónk:((kár nem akartam megbántani és szakmabeli, pedig szivesen vettem volna a tapasztalatait...
reméllem még azért erre téved nem akartam rosszindulatú lenni vele...
Ha olvasod szatyorlakó még egyszer ezer bocsi..:((
ez is változó az első gyerek előtt csúnya volt a bőröm aztán szülés után rendbe jött a másodikkal szülés után lett csúnya,a harmadikkal ..most..meg megint rendbe van..jó mi???
na nem szószerint csúnya,csak fakó ,száraz, hámlós, feszülő...
Én igazából semmi ilyet nem próbálnék ki itthon! Voltam párszor kozmetikusnál nyomkodáson, de visszajöttek! Azért is várok most vele, hogy belülről szűnjön meg az, ami miatt kijönnek, és ha látom, hogy szebb vmicskét a bőröm, megint megyek nyomkodásra! Nem látom értelmét állandóan a nyomkodásnak, ha visszajönnek! Ahogy van egy sebem, egy idő után lejön, hámlik, és kiszárad ott a bőröm!
Meg a szemöldökömnél szokott kiszáradni! Ezért is gondoltam a hidratálóra! De gondolom csak eltünik ez a kiszáradás, ha a seb is rendbe jön! Olcsó megoldásra vágyom, mert sokat költöttem már kezelésekre, és nem értek semmit se! Most vhogy ugye belülről kell megszüntetni ezt a dolgot!