Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ja, meg anyukája német nyelvtanárként végzett, ha nem is praktizált soha.
Én elég vonalas németes arc vagyok, anyuka családja pedig egyike a Budafokot alapító 12 német családnak, úgyhogy lesz pedigré is :)
Ez utóbbi nálunk annyira nem hagyomány, de már 2 éve azért tudom.
A 3-as jó barátunk. Épp most 2 db ilyennel lezdődik a gyerek krétája.
Előtte csak ötösök voltak, de akkor nem volt önmaga ;)
Nagyon köszönöm, minden morzsának infónak örülök.
És látom, hogy szerinted OK ez a hely a szavakból.
Tavaly én a fiamnàl személyesen adtam le a sulikban.(Api,Toldy,VPnéG,Illyés,Rákóczi)
Portások adtak egy àtvételit mindenhol. Én is így éreztem biztosnak.
Idén újítottam:)
Na, nagyon köszönöm. Akkor ez ugyanaz a helyzet kb.
Privátba bármi érdekesség, bármiság van, szívesen várom.
Mi a tapasztalat azzal, ha úgy adom le, hogy besétálok a suliba és titkárságra? Kicsit biztosabbnak érzem, de lehet, hogy ez rosszabb, mert nincs nyoma?
Győrbe postáznám persze...
A kifir kitöltőben kitöltöttem, de ott csatolás nem találtam.
Postázni fogok mindent, akkor elég a borítékokba betenni a bízik másolatát és az értékelő lapot?
Ha 3 gimi, akkor 3 helyre postázni+ Győrbe???
Köszi
Schiller 6.o.
Tavaly is 90 helyet hirdettek, de csak 2 osztály jött össze.A fiam angolosként kezdett idén 7-esként. 2-3 gyerek jött csupán némettudás nélkül. 1 csoport van (16 fő) a kezdő németes csoportban. Nekik heti egy németórával több van,törin, földrajzon, népismereten, matekon német szavakat is kell tanulni. Húzós, fiam értelmes de félévkor 3-ast kapott, és a többi tantárgyból is rontott. Tegnap voltam fogadóórán, azt mondta a némettanár, ez így normális, majd belejön,higgyem el neki, látott ő már sok gyereket. A gyerek imádja, minden tanár odafigyel rájuk, bármelyik tanárral is beszéltem, nagyon normálisak. Az igazgatónő tündéri, nyugodtan felhívhatod, ha kérdésed lenne.
Hoppácska, köszönöm.
Nekem csatolási lehetőség nem tűnt fel a sima reges verzióban. Az csak az ügyfélkapusban van?
Miért kellene letörölnöm?
Nem elég, ha csak "úgy hagyom"?
De pont ezért nem szükséges a NYEK a hatosoknak. Nem olyan erőltetett menet az egyéb tantervük, hogy annyi németóra mellett ne jussanak hamar használható szintre.
8. második félévében van a DSD I nyelvvizsga, arra ugyanúgy mennek azok is, akik másfél éve kezdték a németet.
Szerintem egy NYEK-es év az időhúzás lenne.
Fiamnak a hetedik általánosban maradt osztálytársainak asszem nyolcadik órájuk is volt vmelyik nap, nekik meg a gimiben mindig 6 órájuk volt, egyszer 7.
Megnéztem most. és tényleg, ott van a Tárhelyen, hogy szétszedve, elküldve az egyes suliknak.
Köszi az infót! Akkor mégsem olyan mintha a vakvilágba küldtük volna. Ott a nyoma.
Nem postázol.
De átmenteni nem tudod az adatokat. Le kell törölnöd mindent a siméáról és újra kitölteni az ügyfélkapusban.
Mi a különbség az ügyfélkapus és az emiles regisztrációs felület között... van egyáltalán?
Én már kitöltöttem az emiles verziót, nem is láttam, hogy van ügyfélkapus pedig van ÜK-um.
Ha az jobb átmegyek arra... érdemes?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?