Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Gyűlnek az osztálytársak :)
Gratulálok nektek :)
Planxx!
Kislányom is osztálylétszámban van a Szent Györgyiben!
Tavaly kellett volna felvételizni :D
Egyébként a fiam a Radnóti után a Károlyit akarja beírni másodiknak. Mondjuk azzal nagyjából el is dőlne a felvételi, mert ott osztályon belüli rangsora van, még akkor is, ha egy osztálynyi a saját nyolcadikosaikból kerül ki. :)
Nem lehet a tavalyi adatokra támaszkodni, mert idén 45 helyet írtak ki az angolosoknak. Összesen két osztály indul a három helyett :(
Tavaly még a 145. is bekerült, de idén legalább tizenöttel kevesebb gyereket vesznek fel. Ki tudja, hogy elég lesz-e, hogy beljebb van harminccal. Lehet, hogy éppen bekerül, de az is lehet, hogy pont nem. Áprilisban leszünk okosabbak :)
A helyi suliban hogy látod az esélyeket? Tudod írtam h tavaly 66 ponttal jutott be ismerős:) Úgyhogy meg kell annak lennie!!
Vannak furcsasagok a pontokban azért, úgyhogy en is nagyon kiváncsi vagyok hol milyen ponttal rangsorszámmal lehet majd bejutni végül:)
Drukkolok nagyon, hogy meglegyen az álom szak!! Bosszantó, hogy még egy hónapot várni kell.. De legalább már nem kell azon agyalni, hogy hol lesz vajon. Mostmár drukkolni kell!
Közben a Radnótisok jól eltüntek:) Ők raktak már ki listát? Van, aki biztos bejutó?
Mindenkinek nagyon gratulálok! Kiváncsian várom ki merre megy végül:)
Mi ma még jó híreket kaptunk a Berzsenyiből, de már ezen nem izgultunk szerencsére. De azért jó így mindent tudni. Pedig elég stresszes volt a mi kezdésünk is, sokat idegeskedtem. Azóta nem is alszom én sem nagyon jól..
Valószínűleg elírták valakinek a pontjaités korrigáltak.
Azért a 44. is szép helyezés. Gratulálok!
Először is gratulálok a biztos bejutóknak és nagyon drukkolok a még kétes helyezetteknek.
Mi a Szent Istvánban vagyunk érdekeltek, gyerekem 44. a tt tagozaton, de amikor kitették, egy órával ezelőttig mégy 42. helyen volt. Most el vagyok keseredve, mi lehet a csúszás oka. Jó eséllyel bent lenne, ha az előző évek statisztikáját nézem, de most ez a két hellyel hátrébb sorolás kicsit zokon esett :(
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?