Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sziasztok!
Láttátok, hogy az Api indít németes nyelvi csoportot (első idegen nyelvként) a hatévfolyamoson?
És a második idegen nyelv is igényfelmérés után dől el. Nincsenek fixen meghatározva.
Sziasztok!
Sajnos nem tudunk eljutni a Trefortba tájékoztatóra pénteken. Igazából az érdekelne, hogy van-e valami remény a menzára, illetve, hogy lehet-e 2. nyelvként haladó németet tanulni. Köszönjük, ha valaki tud segíteni.
SZLÁGYI, 8-osztályos, Bp, pontozásban drasztikus változás
Drasztikusan változott a Szilágyi Gimnázium pontozási rendszere a korábbiakhoz képest.
Ők is másfélszerezik immár a matematika központi eredményét.
Ez hagyományosan egy nyelves, humános suli volt eddig, ha jól profiloztam őket, pl. olyannyira, hogy szóbelin nem is volt matek.
Kíváncsi lennék, mi áll az új koncepció hátterében... az igazgató a régi.
LINK: [link]
Szia, mi tavaly 8-osztályosoztunk.
Az megvan, hogy tavaly a Veresbe 100/85 ponttal lehetett bemenni a szóbelire? Meg tudod, a matekeredmény 1,5-ös szorzóval megy. Szóval ott a mateknak min 40 pontosnak kellett lennie (min 45-ös magyar mellett). Ezzel a felállással, pontokkal jutott be ismerősöm gyereke pont az utolsó helyek egyikén. Erős általános iskola + 1 évig matekozott tanárral a gyerek, igaz, csak azthiszem, heti 1 alkalommal 1,5 órát.
Sziasztok.
Nyolcosztályos!!!
A Kosztolányiban holnap és holnapután lesz nyilt nap, regisztrálni kell. Nekunk egyik esélynek jo lesz.
Igen.
Most tulajdonképpen a vizsgázási szándékról nyilatkozol.
Sziasztok,
Jól értem, hogy most azaz december 8-ig az írásbelire a jelentkezési lapot kell kitölteni, és februárban az írásbeli ismeretében elég az iskolákat megjelölni?
Most voltam benn a Fazekasban iskolalátogatáson. A nyílt napot nem tudta a gyermek megoldani.
Nekem nagy élmény volt, ennyi értelmes gyereket egy rakáson :-))) Még most is a hatása alatt állok :-D
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?