Középiskolai felvételi (beszélgetés)
infó:
állítólag ma 13 órától lesz elérhető a neten a feladatlap javítókulcsokkal
Remélem elér hozzánk a sok drukk :-).
Azt gondoltam, hogy a felvétli felkészülés idegörlő, de a mostani helyzet sokkal rosszabb. Pláne, hogy mikorra lesz még eredmény...
Sziasztok!
Tavaly mi is végigizgultuk az egészet, de megérte,mert minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna.
Sok sikert mindenkinek.
Szia, az adott cím helyes, csak a türelmeteket kérem, mert a megnövekedett forgalom miatt az (ingyenes) szerverszolgáltató felfüggesztette a működést. Ilyenkor másik szervert kell beállítanom, aminek az átfutása több óráig, esetleg egy napig is eltarthat. Ezért elnézéseteket kérem.
Az átmeneti időszakban "www" előtaggal rendszerint elérhető a felvételi adatbázis:
Én is próbálom azt sugallni a gyerkőcnek, minden úgy történik, ahogy történnie kell. Elég fatalista hozzállás, de különben begolyóznánk.
Sok mindent nyertünk a felkészülés rögös útján, úgyhogy már megérte, de azert holnap nagyon sok múlik, hogy milyen formában alakít.
Hajrá srácok!
Szia Réka!
Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de nekem nem működik ez a site: [link]
Kérlek segíts, hogy hol találom most a táblázatot!
Köszi
Nem túl eredeti tudom,de mindennek oka van...
Hajrá mindenkinek szombatra!
Valóban, jól mondod, a kesergés nem változtat semmin. De azért nem általános, hogy a gyerekek 12 14 évesen tisztában legyenek a céljaikkal. Ez sok felnőttnek is fogós kérdés.
Főleg a fővárosban, ahol nagy a választék, a potenciális gimiket-osztályokat összeszedni, sorrendbe állítani sem egyszerű. Aztán nincs más hátra, reménykedni kell, hogy a gyerek jól érzi magát és fejlődik ott, ahova bekerült legyen elit gimi vagy sem, és ha mégsem, akkor szükség esetén a váltani.
Én az E5-ösös nyelvtanároktól nem vagyok elájulva,sajnos a gyerekemnek külön tanárhoz kell járnia,hogy a nyelvvizsga környékére kerüljön.Az angol tanár össze-vissza, tök rendszertelenül tanít, a német tanár jobb egy fokkal,de szerintem ott is kell majd + tanár.
És ő egy szorgalmas, jó nyelvérzékkel rendelkező gyerek....
Szerintem ez a KIFIR egy agybaj...... A gyerök adatlapján muszáj megadni a tanulmanyi eredmenyeket 1 osztalytol? Vagy ez átugorhato? Brrrrrrr.
Remelem a kozpontival könnyebben boldogulnak majd a gyerkoceink, mint én ezzel.
Kivonódás. Jótol kérsz tanácst, nekem máig nem sikerült eleresztenem a témát, (mindig van újabb érdekelt a családban) :-))))
Az idegbajos időszakot nekem csak a beíratkozás múlasztotta el. Na az tényleg nem hiányzik.
Nyilván, ha nagyon jól sikerül az írásbeli kevésbé hangsúlyos, de egyébként hamarosan lesz még egy lényeges szülői feladat, a pontvadászat. Az alkalom, amikor megtekinthetök a felvételi dolgozatok és alkalom nyílik korrekcióért érvelni, az eredményt feljebb tornászni.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?