Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Szóval segítőkészek voltak. :)
Tehát készségesen válaszoltak a kérdéseimre. :)
(Pedig fogalmazásból anno ötös voltam. :))
Szia ! Én már hívtam Győrt a következő számon:
(+36-96) 510-000
Ez a KIR ügyfélszolgálat, ők segítenek. Ha nem veszik fel, próbáld többször. Velem készségesek voltak. :)
Köszönöm
😊
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, a fiam tegnap írt Zrínyi matekversenyt és másik suliban írták.Tévedés történt és a versenykiírásban szereplő 60 perc helyett 45perc után szedték be a feladatlapokat. Járt már valaki így, fel lehet valahogy utólag lebbezni?köszi:Anni
Közben gondolkodtam, miért lehet.
Miután én már véglegesítettem, egy anyuka segítséget kért tőlem a kitöltéshez, mert szegény nem boldogult. Én (hülye?) pedig a gyerekem adatain szimuláltam, ami neki nem ment. De nem véglegesítettem a változásokat, mindent visszaállítottam az "eredeti" állapotra.
No most kérdés, hogy hülyeséget csináltam-e? Véglegesítsem újra, és küldjem el azt Győrbe?
Ajjaj!
Én csütörtökön adtam fel a győri lapot tértivevénnyel. A postai nyomonkövetés szerint péntek reggel átvették. A státuszunk nem változott.
DE: a KIFIR-ben az oldal tetején azt jelzi, hogy a tanuló adatai nincsenek véglegesítve, alul pedig véglegesített jelentkezés látszik. Esetleg másnál is így van?
Szia!
Te mikor adtad fel a lapot Győrbe? A mienk még mindig csak véglegesítve státuszban van! Szerintem elkavarták a postán valahol. A többieknek van már valami változás a státuszban?
Szia!
Én a toldyról tudok írni, gyerekem oda jár. Emelt matekra, heti 5 matekja van. Tanárok jól leadják az anyagot, foglalkoznak velük. Nagyon jó tanári csapatot fogott ki. Magyar irodalmat is nagyon megszerette, eddig annyira nem volt a szíve csücske. Angolból csoportbontásban tanulnak. Legtöbb órán emelt-alap matek alapján vannak bontva. Osztályközösség nagyon jó, 16 fiú, 18 lány. Félévkor 4,67 volt az osztályátláguk. Sok iskolán kívüli programot szerveznek, és vannak délutáni szakkörök is. Versenyekre járni nem kötelező, de lehet. Aki indulni akar, azt támogatják.
Ő nagyon a Toldyt szerette volna, és büszke is vagyok rá.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?