Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Kedves SzappanbuboRéka!
Kedves Macskajanos!
Nagyon szépen köszönöm a Németh László Gimnáziummal kapcsolatban nyújtott segítségeteket!
Sikeres felvételi vizsgát kívánok a gyerkőcötöknek! :)
Szép estét!
Lidus
Sziasztok!
Jól látom, hogy a Toldyban és a VMG-ben is változott a pontszámítás az előző évekhez képest (felvételi tájékoztatóban láttam) illetve a felvizsga táblázatához képest? Össze vagyok zavarodva, hogy akkor hogyan is számoljak?
Köszi ha tudtok segíteni.
Szia!
Legelőször nézz körül az alábbi honlapon.
A kalkulátor aloldalon meg tudod nézni, elég-e a szerzett pont a kül. iskolákhoz. (állítsd át hatosztályosra első lépésként!)
Az iskolák és a szóbelik aloldalon pedig élménybeszámolókat.
Sziasztok, először is köszönöm, hogy itt lehetek és olvashatom a sok hasznos információt.
Szeretném megkérdezni a tapasztaltabb anyukáktól, hogy mi a véleményük a Szerb Antal Gimnzázium 6 osztályos angol tagozatáról. Nagyfiam szeretneoda menni, de nem lett jó az irasbelije, sőt nagyon nem....65 pontot szerzett.Ha van közöttünk tapasztalt anyuka 16. kerületből, szívesen olvasnám a tanácsait. Köszönöm a segítséget.
1.lehetőség: töltsd fel pl. google drive-ra, készíts hozzá megosztható linket és azt másold be ide.
2. lehetőség: töltsd fel ide a hoxára, mint profilkép (ideiglenesen). Így, ha vki a nevedre kattint, megtalálja a képet.
HVG cikkben átlagok, ott írók száma: [link]
esetleg a táblázathoz jól jöhet
Köszönöm én is...
Frissíthették az oldalt, tegnap előtt még más volt fent..
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?