Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Értem, köszi. :)
Akkor egyértelmű, hogy vagy nincs ilyen koncepció a beosztásánál, vagy csak a specmatos osztályra vonatkozik, esetleg a már Fazekasba járó diákokra, ahogy itt többen írták.
Tényleg, most már emlékszem. :) Én akkor majdnem annyira örültem a fiú sikerének, mintha saját gyerekem lenne. :)
(Azt a lányom is megjegyezte a nyílt napokon, hogy melyik suliban látott sok helyes fiút. :))
Ja, hát csak úgy nem kezdeném el összenézni a listákat. De ha már felhívták rá a figyelmet, összehasonlítottam őket. Szakmai ártalom...:-)
Egyébként gondolom, hogy csak a kéréseket teljesítették, úgyhogy remélhetőleg csak azoknál változtak a paraméterek, akik kérték a változtatást.
Az Eötvös módosította a szóbelire behívottak listáját:
22 gyereknél a szóbeli dátuma és időpontja változott.
2 gyerek időpontot cserélt március 5-én.
1 gyerek angol helyett németből szóbelizik.
Új gyerek nincs a listán.
Szoktak még ilyenkor faragni rajta, olyankor leveszik picit. 😊
Lehet, hogy volt méltányosságis jelentkező, akit beírtak, vagy engedélyeztek egy tagozatfelvételt.
Az enyém is 280+ pontos (éppen fölötte van), és a legvégén megy.
Akkor most fordítva lenne a dolog? Mert azt írod, a te gyereked előtt is többen vannak, mint utána.
Kedves Levia!
Elküldenéd a linket?
Köszi: molnár
Pontosan! Bárhogyan is végződik, de legalább ettől a választól felszabadultabbá vált :)
A többi szóbelivel mi a helyzet?
Hűha, azt nem is néztem, hogy annyi likeot kapott a bejegyzés, de nagyon köszi mindenkinek !
Jó lenne egy happy end, habár nekünk ez most már így is az ;)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?