Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Megjott a levél a VPG-ből. Sikerült! Nagy a boldogság nálunk!
Nagyon köszönöm mindannyiotoknak a sok-sok infót, támogatást! Kicsit láthatatlanul - de sok időt töltve - voltam a fórumon jelen. Rengeteg erőt kaptam tőletek! Köszönöm! A varakozoknak kitartást és sok sikert kívánok!
Itt van a teljes Szent István lista és nekem meg is nyílik:
Ha nem jön be a dolog most, akkor a hatosztályosnál sokkal nagyobb budai merìtés lesz.
Jó lenne azért mihamarabb megtudni, mert ha nem jön össze, új általános sulit kell keresni 2 évre... Ez most az Újlaki vagy a Budenz lehetne...
Igen, tudom. Ott nincs a listán, de a Berzsenyit előbbre írtuk. Úgyhogy most két eset van, hogy miért, és nem tudjuk, melyik :)
Ha tudnánk mennyi volt az István bejutási ponthatára, akkor megtudnánk.
Együttérzünk. :-(
0,08 ponttal maradt le a gyerekem.
A 88 pontos felvételi azért egészen magas pontot jelent. Ha a harmadik helyen Petrikben szóbeli mentességel biztosan befutó volt, és csak kettő másik helyre ment volna szívesebben, akkor tényleg nem volt értelme többet megjelölni. Teljesen fölösleges lett volna még több suliba elvonszolni szóbelizni.
Az ideiglenes listán még rengeteg gyerek van, mert mindenki több helyre jelentkezik és több helyen rajta vannak ugyanazok a gyerekek. A végleges listán már szépen eloszlanak a sulik között. Az algoritmus úgy működik, hogy a biztos helyétől nem tud elesni, addig nem adja oda másnak az algoritmus, amíg a gyerek által előrébb sorolt iskolába nem kerül be hamarabb.
Várd meg a végleges Petrik listát, egészen biztosan rajta lesz!
Melyik évfolyam érdekel? 6 osztályos matekra bekerült a lányom a 90. helyről.
Egyébként van itt leendő osztálytárs a fórumon?
Van még valaki, aki a Kosztolányiba felvételizett? Nyolcosztályosba...
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?