Középiskolai felvételi (beszélgetés)
A szerkezetnél el tudom képzelni, hogy a "...a szöveg kerek, egész, lezárt; formailag is tagolt..." részbe a javító a címet és beleérti.
Nem furcsa szerintem címmel, vannak pl. cikkek - címmel ellátva természetesen -, amelyekben pro- és kontra értekeznek valamiről. Szóval simán lehet szerintem címmel indítani.
Azt hiszem ez megért volna egy fellebbezést! Nem próbáltátok meg? Alapból a 30 fő helyett 31 lett több osztályban..Másrészt menet közben is van aki meggondolja magát, költözik, bármi...Sok suliban a fellebbezés 2 pontnál is sikeres volt..Szerintem én mindenhogy bepróbálkoztam volna..
Hova ment végül? Biztosan az is jó lesz!!!
Sziasztok!
Bocs a buta kérdést, de iskola váltás után megváltozik az OM szám? Vagy csák nálunk történt hiba?
Tyű! Most már megjegyzem ezt a különbségminimumot. Hangyányi, de mégis ettől függ(ött) a kint és a bent. Szerintem ha csak ennyi a különbség gyerek és gyerek között az már csak totál szimpátiakérdés.
(Lányom kb másfél év alatt tette túl magát végleg azon, hogy nem egész egy ponttal maradt le a a vágyott D osztályról)
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY
Ha vki még nem kapta meg a SZÓBELIS honlap elérhetőségét, ahol korábbi évek felvételi vizsgáiról, feladatokról és követelményekről, illetve a gimikről általában olvashatók első kézből származó információk, írjon rám priv. üzenetet.
Ide nyilvánosan nem szabad kiírni a linket.
A körülmények ellenére a lehető legnormálisab tanévet kívánom mindannyiunknak!
Jobb kétszer, mint egyszer sem. :-)
Annyian kértétek, hogy nem rémlett a sok közözött voltál-e.
Szia, most akartam írni, h közben meglett, tavaly átküldted!
Köszi. Sz
Ez az én dolgom. :-)
Mindjárt írok.
Sziasztok, tavaly volt valami kavar, de már nem emlékszem, hol találom a gimik szóbelijéről az összegyűjtött tapasztalatokat. Valaki írna privit?
Köszi, Sz
Nálunk volt "kontakt kutatás" szintén táborba fertőzött miatt, ami abból állt hogy ki kérdezték a gyerek szül dátumát, címet, ki lakik vele egy háztartásban és melyik iskolába jár. Ennyi.
Ha szoros kontaktnak bizonyosult volna csak neki kellett volna 2 hét karantén, sem nekünk szülőknek sem a tesoinak.
Szerencsére nem lett neki hivatalosan karantén.
Szerintem az egész egy vicc.
A kontaktkutatás arról szól, hogy a kérdezés pillanatáig kivel találkozott az illető a vélhető fertőződés időpontjáig visszamenőleg. Úgyhogy nem kizárólag a táborban keresik a kontaktot. :)
Mondjuk az elég gáz, ha a gólyatáborban résztvevők közül ilyen sok a fertőzött és mindenki bement a suliba.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?